Haberler

Nen Dediler?

Halil'in Takımdan Gitmesine Çok Üzüldüğünü Belirten Hamit, 'Favori Portekiz Ama Türkiye'yi Daha Tanımıyorlar. Bu Önemli Bir Avantaj' Dedi..

HALİL'İN TAKIMDAN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNÜ BELİRTEN HAMİT, 'FAVORİ PORTEKİZ AMA TÜRKİYE'Yİ DAHA TANIMIYORLAR. BU ÖNEMLİ BİR AVANTAJ' DEDİ..

Milli Takım'da dün de Hamit ve Arda ikilisi basının huzuruna çıktı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kardeşi Halil Altıntop'un takımdan ayrılmasına çok üzüldüğünü belirten Hamit, 'İşimizde duygusallığa yer vermemek zorundayız. Bu karar Fatih Terim'indir ve saygı duymak zorundayız. Bu olay benim performansımı kesinlikle etkilemeyecektir' dedi. Grubun favorisinin Portekiz olduğunu dile getiren Hamit, 'Gerek kadroları gerekse teknik kadroları ile Portekiz tabii ki grubun favorisi konumunda. Ancak burada önemli olan onların Türkiye'yi ne kadar tanıdıkları. Bence onlar Türkiye'yi daha tanımıyorlar. Bu olay da bizim için büyük bir avantaj. İsviçre ve Portekiz'in kendilerini favori olarak görmeleri oldukça doğal. Ama biz kendi oyunumuzu sergilediğimiz sürece grupta üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız' ifadesini kullandı.

Arda: Grubun favorisi Türkiye

MİLLİ Takımın genç yıldızı Arda Turan, grubun favorisinin Türkiye olduğunu belirterek, 'Portekiz ve İsviçre'nin kendilerini favori olarak görmeleri gayet normal. Bizi favori olarak göstermemeleri de hiç önemli değil. Grup maçları bitince kimin favori olduğunu çok daha iyi bir şekilde görecekler' dedi.

Kimseden korkumuz yok

atv'ye konuşan Terim, 'Portekiz kadar biz de iddialıyız. Kimseden ne korktuğumuz ne de çekindiğimiz var' dedi.. Fatih Terim, atv'de katıldığı 'EURO 2008'e doğru' programında önemli açıklamalar yaptı. Scolari'nin Türkiye'yi hafife alan açıklamalarına kızan Terim, 'Portekiz maçında kimin yıldız olduğunu göreceğiz. Cumartesi günü herkes gurur duyacakları bir milli takım izleyecek. Aslanlar gibi mücadele edeceğiz' dedi. Bu maçla ilgili büyük konuşmanın kendilerine yakışmadığını belirten Terim, 'Ama biz iddialıyız kardeşim. Biz buraya kendimizi hatırlatmak için geldik. Benim orta saham çok az takımda var. Türk Milli Takımı iddialı olma hakkına sahiptir. Biz bu gruptan çıkalım bakın daha ne güzel şeyler olacak. Kimseden ne korktuğumuz ne de çekindiğimiz var' ifadesini kullandı. Terim, 'Fatih Terim milliyetçi olsa da Türkiye'yi destekleyeceğim' sözüne de ilginç bir yanıt verdi: 'Olabilir bunu söyleyebilir, dünyaca ünlü bir insanımızdır. Ben de onu yetersiz milliyetçi görüyorum.'

Times'da Türkiye rüzgarı

The Times yazarı Barnes köşesine, 'Türkiye'yi tutuyorum. Çılgın bir macera için bu çocukların peşinden gidin' diye yazdı..

EURO 2008 yaklaştıkça heyecan artarken, İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times'ın yazarları, turnuvada destekleyecekleri milli takımları seçtiler. Başyazar Simon Barnes Türkiye'yi seçerken, 'Bu turnuvada tutulacak tek takım Türkiye milli takımıdır' sözleriyle ifade etti. Ödüllü yazar Barnes, 'Sporda olduğu kadar yemekleri, içkileri, doğası ve sıradan olanı muhteşem yapan Türkiye'yi destekliyorum' diye yazdı. Barnes, yazısına şöyle devam etti: 'Tribünde Türkiye için tezahürat edeceğim. İstanbul ziyaretim sırasında bitirdiğim 'Kara Kitap' ile tek kelimeyle büyülenmiştim. Türkiye'nin bu turnuvada ne işi var diye sorabilirsiniz. Türkiye, Avrupalı bir ülke olmadığı hissi yaratıyor. Futbol takımı çılgın, kuvvetli, bireysel, bulaşıcı kavgalara eğilimli olsa da başarılı olma potansiyeli var. Çılgın bir macera yaşamak istiyorsanız bu çocukların peşinden gidin..'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title