Haberler

Nemrut Dağı Dönüşü Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Nemrut Dağı dönüşü trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralıADIYAMAN - Güneşin batışını izlemek için Nemrut Dağı'na çıkan iki arkadaşın bulunduğu motosikletin dönüş yolunda kayaya çarpması sonucu yaşanan kazada, 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Nemrut Dağı dönüşü trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ADIYAMAN - Güneşin batışını izlemek için Nemrut Dağı'na çıkan iki arkadaşın bulunduğu motosikletin dönüş yolunda kayaya çarpması sonucu yaşanan kazada, 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nemrut Dağından Kahta ilçesi istikametine ilerlemekte olan Osman Yılmaz yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Damlacık Köyü yakınlarında yol kenarında bulunan kayaya çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Osman Yılmaz ile motosiklette bulunan Beytullah Yıldırımyaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Beytullah Yıldırım, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yıldırım'ın cenazesi hastane morguna alınırken her iki arkadaşın güneşin batışını seyretmek amacıyla Nemrut Dağı'na çıktıkları eve dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Binali Yıldırım Osman Yılmaz Nemrut Dağı Kahta 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title