Haberler

Nejat İşler Yeniden Gümüşlükspor'da

Gümüşlük spor yeni yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarete Gümüşlük spor Yönetimi Kurulu Başkanı Ahmet Faik Karakaya, Başkan Yardımcısı Mehmet Özak ile Asbaşkan Nejat İşler katıldı.

Gümüşlük spor yöneticileri, Kocadon'a çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, 2018-2019 sezonunda Gümüşlük spor'u hedeflenen yere getirmek istediklerini ifade ettiler.

Gümüşlük spor Yönetimi Kurulu Başkanı Ahmet Faik Karakaya ve Asbaşkan Nejat İşler spora destek veren Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, Gümüşlük spor sevdalılarını takımlarına desteğe davet etti.

Gümüşlük spor Yönetim Kurulu'nun sosyal medya hesabında "Nerede Kalmıştık?" başlığı ile yayınlanan açıklamayı okuyan Kocadon, "Gençlerimizin spor yapmasına olanak sağlamak için yaptığınız çalışmalardan dolayı canı yürekten kutluyorum. Bu hedeflerinizi yerine getirmeniz konusunda üzerime düşen görev neyse yerine getirmeye hazırım. Gümüşlükspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gümüşlükspor'un yeni yönetimde ayrıca Hüsnü Kırık Genel Sekreter ve Ateş Şendil'in de Şube Sorumlusu olarak görev aldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Kocadon Nejat İşler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title