Haberler

Nejat İşler İstanbul'a Sevk Edilebilir

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde yaşayan Ünlü Oyuncu Nejat İşler yoğum bakımdaki hayat mücadelesi devam ediyor.

Gümüşlük beldesindeki evinde 2 gün önce rahatsızlanan ve özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Ünlü oyuncu Nejat İşleri’in uyutulduğu ve iç organlarının iflas ettiği yetkililer tarafından bildirildi. Durumunun kritik olduğu öğrenilen İşler’i yakın arkadaşları, dostları ve hayranları yalnız bırakmadı. Yakın il ve ilçelerden gelen hayranları İşler’i görmek için hastaneye akın etti. Hayranları, çok üzgün olduklarını belirterek Allah acil şifa versin dediler.

İSTANBUL’A SEVK EDİLEBİLİR

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Ortakent Acıbadem Hastanesine gelerek Nejat İşler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Nejat İşler'i ziyarete gelen başkan Kocadon, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Başkan Kocadon Nejat İşler'in ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek şunları söyledi;"Şu anda tabi ki Nejat Bey'in rahatsızlığı devam ediyor. Şu anda yoğun bakımda. Doktor arkadaşların yapmış olacağı bir ortak karar ile belki sevk edilebilir veya tedavisine burada devam edilebilir. Şu anda tedavisi devam ediyor. Durumu hepimizin duyduğu gibi yoğun bakımda devam ediyor. Fakat doktor arkadaşlar bu durumu atlatacağına inanıyor. Ben de inanıyorum. Ailesi ile de görüştüm. Ailesi de inanıyor. Birlik beraberlik içinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum".

Basın mensuplarının Nejat İşler'in ailesinin durumu hakkında sorulan soruya Başkan Kocadon şu şekilde yanıt verdi; " Tabi bu gibi durumlarda hepimiz üzgünüz. Sonuçta bir evlat biliyorsunuz. Anne, baba üzgün, birazda şaşırmış durumdalar aniden böyle bir haber alınca. Ama sakinliğini koruyor aile. Zaten ailede de doktor bir üye var. Doktor olması da çok güzel bir durum bir ailede. Artık hep beraber, doktor arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar"dedi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İşler’in yakın arkadaşı olan Tülay Baran gözyaşlarını tutamadı durumu aynı olduğunu ifade eden Baransel “Necat İşler’in yakın arkadaşıyım. Ne iyiye gidiyor durumu nede kötüye. Çok üzgünüz, lütfen dualarınızı esirgemeyin”dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nejat İşler İstanbul Gümüşlük Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title