Haberler

Nejat İşler'in Ziyaretçisi Eksik Olmuyor

Güncelleme:

Acıbadem Bodrum Hastanesinde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'i sanatçı dostlarının yanı sıra, hayranları ve siyasi partilerde ziyaret ediyor.

Ziyaretçisi Eksik Olmuyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Bodrum Hastanesi'nin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'e sanatçı dostlarının yanı sıra, hayranları ve siyasi partilerden ziyaretçi akını bugün de devam etti. Bodrum'da sahneleyecekleri 'Nehir' adlı tiyatro oyunu öncesinde ünlü oyuncular Ayça Bingöl ve Canan Ergüder de hastaneye gelip, İşler'i ziyaret etti. Ayça Bingöl, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, İşler'in durumunun iyiye gittiğini öğrendiklerini söyledi.

İşler ile birlikte rol alıp almadıkları yönündeki soru üzerine ise Ayça Bingöl, "Oynayacağız inşallah, çıksın bakalım. Şu an tedaviye yanıt veriyormuş. Ailesi ile de görüştük. Onlarda daha iyiler" dedi.

Oyuncu Fatih Artman, Muğla Sıtkı Koçman Ünivesitesi eski Rekötürü ve Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, CHP Muğla ve Bodrum Gençlik Kolları üyeleri de İşlek'i ziyaret edenler arasındaydı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nejat İşler Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title