Haberler

Nejat İşler'in Gömülmek İstediği Yer

Güncelleme:

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'in, "Eğer ölürsem beni Gümüşlük'e gömün." dediği ortaya çıktı.

Yoğun bakım ünitesinde geçtiğimiz cumadan bu yana yaşam savaşı veren oyuncu Nejat İşler, önceki gün Bodrum'dan İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi'ne nakledildi. Hastane dün ziyaretçi akınına uğradı.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Dün hastaneye gelenler arasında oyuncu çift Şükran Ovalı ve Hakan Kurtaş ile Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de vardı. Tekin, "Her şey inşallah güzel olacak. En yakın zamanda iyileşmesini temenni ediyorum" dedi.

"ÖLÜRSEM BENİ BURAYA GÖMÜN"

Bodrum Gümüşlük beldesi sakinleri, Gümüşlük'e yerleşen oyuncunun, "Eğer ölürsem beni buraya gömün" dediğini iddia etti.

 



 


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nejat İşler Gümüşlük İstanbul Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (73)

Gezi parkına gömseydik ?sevgilidost82@hotmail:

Geziye destek verirsin haaa ! Hükümeti yıkmaya çalışmak haaa ! Çıplak geldin kefenle gitcen neyin hesabını yapıyorsun ? Azrail gelcek gel geziye gidelim diycek hazırlan ! Ölüm seni bekliyor ! Halkın iradesine boyun eğmeyenler Hakkın iradesine boyun eğmek zorundadır !

23
70
yanıtYanıtla
alperalper@akat.tr.tc:

söz konusu bir hayat olduğunda hakkın yarattığı kul için söylenen bu söze şu cevap yakışır bence 'ArkadaşIar, efendiIer ve ey miIIet, iyi biIiniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhIer, dervişIer, müritIer, meczupIar memIeketi oIamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.K. ATATÜRK' bide şu var tabi 'Allahın kulluğunu hiçe sayıp kullarına kulluk edenler, töve etmeli dönmelidir ki cehennem azabını misli ile çekmesinler.' peşine takıldığınız kişilerin vicdanını sorgulayamayacak kadar körseniz, hükümlerinden zarar görecek kadar müsatahak haldesiniz demektir. KRALDAN COK KRALCI OLMAYIN

yanıt0
yanıt0
Ayla Tolgakarabasanlar@yahoo.com:

Olumun seni beklemedigini mi saniyorsun? Sen ne tur bir canlisin analayamadim.Zira insan olamazsin.

yanıt0
yanıt0
atanin ruhu ile görüştümsevgilidost82@hotmail:

Ben atanın ruhu ile görüştüm hiçte öyle birşey demiyor

yanıt0
yanıt0
sipermenkarlidaglar@msn.com:

offf offfff senin gibi akli git insanlar olmasa bu hayat cekilmez be gulum...ne kadar zararli olsanizda iyiki varsiniz

yanıt0
yanıt0
musttafmustafa@hotmail.com:

bence seninle aynı toprağa gireceği için utanacaktır, ben utanacağım en azından. ne kadar gereksiz birisin sen arkadaşım çok yazık sizin gibileri bide karşımıza çıkar islam islam der dini öne sürer ya böyle insanlar için neler der yada gider kutularla paraları götürür acınacak haldesiniz rezil insanlar!

yanıt0
yanıt0
nejattttyakuza_0606@hotmail.com:

yazıklar olsun bende akp lıyim ama insanım

yanıt0
yanıt0
aysemedineu@hotmail.com:

yok senin baban ayakabi kutularini yaninda goturecek orda ne hesap varecek peki?

yanıt0
yanıt0
Hüseyin Yüceyuece63@hotmail.com:

Sen nesin kimsin bilmiyorum ama bildigim birsey varsa böyle bir yorumu yazanin adam olmadigidir. Yaziklar olsun, ideoloji ve dünya görüsü herkesin kendi yorumudur. Ancak insanlik baska bisey. Gercek yüzünüz bu sizin

yanıt0
yanıt0
deryadenizz_ysm@hotmail.com:

dilerim Allah 'tan senin bir mezarın bile olmaz....Bahsettiğin o irade sana en ağır cezayı verir umarım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title