Haberler

Nejat İşler ile Kavga Eden İş Adamı, Olaylı Geceyi Anlattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nejat İşler'le kavga eden iş adamı, karakolda biten gece için kavganın fotoğraf çektirmekle alakasının olmadığını, iki tarafın da alkollü olduğu için laf dalaşına girerek yumruklaştıklarını söyledi.

Bodrum'da ünlü oyuncu Nejat İşler'le kavga eden işadamı H.E.E., olaylı geceyi anlattı. Balayı için Bodrum'a geldiğini söyleyen H.E.E, "Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. Bodrum'dan ayrılarak Antalya'ya geçtim" dedi. H.E.E., iki tarafın da şikayetçi olmadığını belirtti.

İSTANBUL'DA EĞLENCE MEKANININ SAHİBİ ÇIKTI

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Bodrum'da karıştığı olaylı gece ile yeni bilgiler ortaya çıktı. İşler'in kavga ettiği kişinin, İstanbul'daki bir eğlence mekanının işletmecisi 34 yaşındaki H.E.E. olduğu öğrenildi. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı H.E.E., balayı tatili için Bodrum'a geldiğini, sonrasında kentten ayrılıp tatiline Antalya'da devam ettiğini söyledi. H.E.E., o gece yaşananları şöyle anlattı:

NEJAT İŞLER: BURADAN İÇKİ ALAMAZSIN, SEN NE BİÇİM ADAMSIN

"Yeni evlenmiştim, eşimle birlikte balayına çıkmıştık. Balayımızın henüz ikinci gecesiydi. Gümüşlük sahilindeki bir restoran bara gittik. Yemek yedik. İçki içtik. Ardından ben bir içki almak için bara yöneldim. Ortam loş ışıklıydı. Nejat'ın olduğunu bile görmedim. Kendisini daha önceden Gümüşlük'te birkaç kez görmüştüm. İçkiye uzanınca kazayla çarpmış oldum. Özür diledim. Ardından bana 'Buradan içki alamazsın, sen ne biçim adamsın' dedi. Ben de Nejat İşler olduğunu fark edince, 'Abi zaten balayımızdayız mutlu günümüzdeyiz özür dilerim, tatsızlık olmasın' dedim.

"EŞİMİN YANINDA KÜFÜR ETTİ, 2-3 KEZ VURDUM"

Nejat İşler de alkollüydü, işi büyüttü. Ayağa kalktı, üstüme yürüdü. Bana 'Çık git buradan' diyerek, eşimin yanında küfür etti, rencide etti. Ardından garsonlar kolumuza girerek bizi barın dışına attı. Şaşırdık kaldık. Bir suç işlememiştik. Tekrar içeri girip eğlencemize kaldığı yerden devam etmek istedik. Bu arada Nejat İşler tekrar bana küfür ve hakaret etti. Ben de eşimin yanında beni rencide ettiği için yalan söylemiyorum 2- 3 kez vurdum. Ondan sonra ortalık iyice karıştı. 2'si beyzbol sopalı bir grup adam geldi. Beni iyice dövdüler. Ardından jandarma geldi.

"EŞİMLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİĞİ YALAN"

Bizi karakola, ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürerek darp raporu aldırdı. Olay sonrası o da şikayetçi olmadı ben de şikayetçi olmadım ama darp raporlarımız duruyor. Şikayetçi olmaya da gerek görmedik. Çünkü alkol ve eğlencenin olduğu yerde bunlar olabiliyor. Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. Ben de Bodrum'dan ayrılarak Antalya'ya geçtim. Balayı tatilime devam ediyorum. Ancak olayla ilgili bazı anlatılanlar çok yanlış. Eşimin Nejat İşler ile ilgili bir fotoğraf çektirme isteği olmuş da Nejat İşler reddetmiş de. İki günlük eşimle kavga ediyormuşuz da. Nejat müdahale etmiş filan. Bunlar tamamen asılsız ve yalan. Tüm gerçekler bunlar."

Nejat İşler ile Kavga Eden İşadamı, Olaylı Geceyi Anlattı

"YAŞANMAMASI GEREKEN BİR TARTIŞMAYDI"

Nejat İşler'in Bodrum'daki avukatı Göray Karadut ise "Olmaması, yaşanmaması gereken bir tartışma. Fotoğraf çektirme isteğinden kaynaklandığını biliyorum ama iki taraf da şikayetçi olmayınca unuttuk gitti."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Nejat İşler Bodrum kavga DHA Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Kime ne faydası olmuş:

içki içenleri asmak lazım.

10
23
yanıtYanıtla
DOST BAŞA KUZGUN LEŞE..:

N. işler gibi bi ayyaştan ne beklersin, kendisi pislik zaten

16
5
yanıtYanıtla
YEDİ BELA HÜSNÜ:

böyle embesiller sanatcıyım diye geçiniyor işte keşke biraz daha vursaydın kardeş

17
3
yanıtYanıtla
raa:

alkol bütün kötülüklerin anasidir diye bosuna dememisler ama yinede ders alan yok

16
1
yanıtYanıtla
İzmir:

Nejat İşler varsa işin içinde alkol şarhoşluk pislik iftira her şey olabilir. Bu alkol bağımlısı birilerine zarar vermeden cezalandırılmalıdır. Devlet bu adama alkol cezası getirsin içmesin embesil içmeyide bilmiyor çünkü. ))

13
3
yanıtYanıtla
ALPAGON:

Ne kadar güzel cevap vermişsin içkinin olduğu yerde böyle şeyler olur. Ağzına iç kardeşim beceremiyorsan içme. Birgün hakim in karşısına kavgadan gitmiştim haklıydım, ama alkollüydüm, hakim bayandı bana bune ya baktığım davaların yüzde 85 i alkollüyken oluyor adam gibi için dedi çok utanmıştım ve adliyeden çıkınca sene 2003 te hem alkolü hemde sigarayı bıraktım o gün bugün çaydan başka birşey içmiyorum. .

14
1
yanıtYanıtla
cakan:

bunlar sanatci degil. . rezil insanlar

13
1
yanıtYanıtla
xxx:

ŞIMARIK ZÜBBELİKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. . .

11
2
yanıtYanıtla
CEMAL:

ÇOK SEVDİĞİM SAYGI DUYDUĞUM SANATÇIYDIN NEJAT İŞLER EĞER BU HABER GİBİYSE OLANLAR GÖZÜMDEN DÜŞTÜN

8
4
yanıtYanıtla
apertasss:

ne sandın!

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title