Haberler

    Negredo İçin Son Karar Bekleniyor!

    Galatasaray, golcü için İngiltere-İspanya arasında mekik dokudu, tercihi Başkan Dursun Özbek'e bıraktı.

    Cim-Bom, Başkan Özbek'in onay vermesi durumunda Alvaro Negredo'yu satın alma opsiyonlu olarak Valencia'dan kiralayacak. Sarı-kırmızılılar bu mevkide alternatif olarak Jackson Martinez'i tutuyor. Kolombiyalı forvette pürüz kalmazken uzun süren sakatlığı endişe yaratıyor.

    Galatasaray'da forvet transferinde liste başı olarak görülen Alvaro Negredo için son sözü başkan Dursun Özbek söyleyecek.Milliyet'in haberine göre, Sarı-kırmızılılar, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için yoğun bir trafiğe girerken, hafta başında, İngiltere- İspanya seferine çıkan futbol direktörü Cenk Ergün'ün, Negredo'nun transferi için büyük aşama kaydettiği belirlendi.

    Ergün'ün ilk olarak Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen İspanyol futbolcu ve menajeri ile görüştükten sonra soluğu İspanya'da alarak, bonservisini elinde bulunduran Valencia ile pazarlığa giriştiği öğrenildi.

    İstanbul'a dün gece gelen Cenk Ergün'ün ayrıntılı bir rapor hazırladığı ve Negredo'nun transferi için son kararı Dursun Özbek'in vereceği bildirildi. Özbek'in onay vermesi halinde ünlü futbolcu Valencia'dan satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

    Galatasaray, Negredo'ya alternatif olarak ise Jackson Martinez'i tutuyor. Kolombiyalı forvet ile de herhangi bir pürüzün bulunmadığı ancak uzun süren sakatlığından dolayı başkan Dursun Özbek'in Martinez ismine çok sıcak bakmadığı ve bu yüzden Negredo olasılığının çok daha güçlü olduğu belirtildi.

    6-7 futbolcu transfer etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, golcü ve stoper transferine öncelik verme kararı almıştı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Alvaro Negredo Galatasaray İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title