Haberler

Bakanlık Düğmeye Bastı! Nefes Kredisi'nde 3. Faz Başlıyor

Güncelleme:

Ticaret Bakanlığı ilk olarak 2016 yılında başlattığı Nefes Kredisi uygulamasında 3. faza geçiyor. Bakanlık, firmaları artan döviz kurlarından korumak amacıyla oluşturulan 3. faz kredi şartlarını da TOBB ve bankaların çalışmasından sonra duyuracak.

Ticaret Bakanlığı, piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda ekonomiye destek vermek amacıyla son dönemde verilen destek ve alınan önlemlere bir yenisini daha ekledi. Bakanlık tarafından yapılan basın açıklamasında Nefes Kredisi'nde 3. faza geçileceği ve düşük faizli kredi şartlarının yakında açıklanacağını duyurdu.

NEFES KREDİSİ'NDE ÜÇÜNCÜ FAZA GEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI

Ticaret Bakanlığından yapılan basın açıklaması şöyle:

Bakanlığımız son dönemdeki kur artışı ve diğer gelişmelerden, reel sektör temsilcilerimizi korumak amacıyla TOBB, oda ve borsalar ile Nefes Kredisi'nde üçüncü faza geçilmesi için çalışma başlatmıştır. İlk olarak 2016 yılında uygulamaya konulan Nefes Kredisi'nde piyasaya 5 milyar TL, 2018 başında 7.5 milyar TL düşük faizli kredi imkanı sunulmuştur. Açıklanan mali politika ve tedbirlere paralel olarak Nefes Kredisi'nde üçüncü faz kısa süre içerisinde başlatılacaktır.

"KOBİ'LERE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ SAĞLANACAKTIR"

TOBB, oda ve borsalara yapılacak kaynak aktarımı ile kamu ve özel bankalarla güç birliğinde KOBİ'lere düşük faizli kredi sağlanacaktır. Yeni dönemde Nefes Kredisi'nde yer alacak bankalar ile müzakereler başlatılmış olup projede yer alacak bankalar ve kredi şartları bu müzakereler sonunda belli olacaktır.

Bakanlığımız, elindeki tüm amaçları hızlı, etkili ve verimli bir şekilde kullanarak ülke ekonomisine ve reel sektöre destek olmaya devam edecektir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

HY:

Verdiğiniz krediler gerçekten hedefine ulaşıyor mu? Bunu şimdiye kadar ölçtünüz mü? Ne verdin ne kazandın hiç hesabını yaptın mı? Bu krediler lüks arabalara, yazlıklara, yatlara gitmesin. Bence su akıttığınız havuz delik mi ona bakın!

5
2
yanıtYanıtla
seyit sarı:

KOBİLER KİM ? HER KREDİYİ BUNLAR ALIYOR NE DENETLENİYOR NE İSTİHDAM SAĞLIYOR KREDİ YARDIMLARI DİREK HALKA YAPILSADA GELİR DAĞILIMI BİRAZ DÜZELSEYE KOBİ KOBİ KOBİ. . . .

2
4
yanıtYanıtla
eren:

Halka mı ? Ne için, araba almak için mi geçinmek için mi ? Kredi ile evmi geçindireceksin ? Bakış açınıza . . . . .

yanıt0
yanıt0
Esnaf:

Kulağımızın arkası kaldı. . .

3
2
yanıtYanıtla
Yaw he he:

Alınan kredilerle gidip döviz alıp kenarda bekletenler vardır. Yurtdışına yatırım bahanesiyle doviz ve sermaye çıkartılıyor ey millet.

3
1
yanıtYanıtla
Anajjsj:

Zengini zengin yapma taktiği sadece buu

1
2
yanıtYanıtla
ÖNDER:

1 ) BDDK DAN BANKALARIN HAKKI OLMADAN ALDIGI PARALARIN İNCELENMESİNİ 2 ) FAİZ ORANLARININ TABAN VE TAVAN FİYAT UYGULAMASI GETİRİLMESİNİ İSTİYORUM 3 ) FAİZ ORANLARINI SERBEST PİYASA SATIŞININ ENGELLENMESİNİ İSTİYORUM 4 ) FAİZ ORANLARININ DÜŞÜK RAKAMLARA ÇEKİLMESİ VE FAİZ İLE KAZANÇ SAGLAMA DÖNEMİNİN KAPANMASINI İSTİYORUM İLGİLİLERE DUYURULUR MİLLETÇE İSTİYORUZ

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adem arkadaşın yorumuna katılıyorum. şuana kadar verilen kredi NEFES VEYA KGF KREDİLERİESNAF SİCİLİ YÜZÜNDEN YARALANAMIYOR. BANKALAR SİCİLİN BOZUK KILIFI İLE VERMEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR. YİNE KREDİYE İHTİYACI OLMAYANLAR . SİCİLİ TEMİZ OLANLAR. KULLANIR. ESNAF . KOBİ BİTİK.

1
1
yanıtYanıtla
dr.titanic:

kardeşim devlet verse suç vermese suç.sicili bozuk olana niye devlet versin.benim evlenecek kızım olucak damat gelcek isteyecek.damatın sicilini araştırcam sicili bozuk ben nasıl kızımı vereyim bu işde aynısı....

2
0
yanıtYanıtla
H durmus:

Ne kredisi kardesim gidiyorsun bankaya vergi borcun varmi maliye borcun varmi bagkur borcun varmi bunlara bakiyorlar eger bunlar varsa git bunlari yatir gel oyle kredini verelim diyorlar zaten bu borclari olmayan bunlari yatirabilen esnaf su zamanda en kral esnaf bu sekilde devlet kendini saglama oluiyor esnaf ile banka karsi karsiya kaliyor oysaki bagkur vergi primleri dusuk olsa bence daha iyi olur

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title