Haberler

    Galatasaraylı Taraftarlar, Çaykur Rizespor Başkanına Plaket Verilmesine Sinirlendi

    Güncelleme:

    Galatasaraylı taraftarlar, kulüp yöneticilerinin "Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklamanın arkasındayım" diyen Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a plaket vermesine sinirlendi.

    Galatasaray'da Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a verilen plaket tartışma yarattı.

    Sarı-kırmızılı yöneticilerin maç öncesi plaket verdiği Rize Başkanı Kartal, karşılaşma sonrası Kulüpler Birliği'nin büyük tartışmalara yol açan bildirisi ile ilgili olarak, "Ben de imza attım. Galatasaray'ın işine gelmiyor ki böyle açıklamalar yapıyor" demişti.

    TARAFTARLAR SİNİRLENDİ

    Bu sözler sarı-kırmızılı taraftarların ve üyelerin tepkisine neden oldu. Taraftarlar ve üyeler, "Neden plaket verdiniz?" diyerek yönetime sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hasan Kartal Galatasaray Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (17)

    ANTİ FB:

    NOLDU CİNCONLAR BJK BERABERE KALINCA SALYALARI AKANLAR ÇAY MOLASIMI VERDİNİZ PUHAHAHAHAAAAAA

    7
    13
    yanıtYanıtla
    karakartal:

    Maç rizenin hakkıydı. Rizenin çalınan 2 puanı yüzünden ligden düşerse kim verecek bunun hesabını. muslera karete yapar hakem kırmızı kart çıkartması gerekirken faul bile vermez. Rizenin buz gibi golu faul diye verilmez ve concon yine ağlar bu ne perhiz bu ne lahana. ağlaksaraylılar bu kadar ağlamayın. kaç haftadır salya sümük ağlıyorsunuz gdin fransada ağlayın :)))

    4
    13
    yanıtYanıtla
    8TAŞ F5 7:

    nasıl çaktıysa kuyruk acın dinmiyor değil mi süpersin GS

    yanıt2
    yanıt5
    Osman:

    Lan karabataklı sen kendi takımına bak sizin dansöz başkanınıza mi kaldı bildirdi yayınlamak. Aklı sıra ortalığı bulundurarak çıkar sağlayacak klasik aziz taktikleri. Bak şimdi ne haldeler. Uğraşmayın cimbomla çalışırsınız fenerbostan gibi sizi gidi karabataklar sizi.

    yanıt1
    yanıt1
    MTT:

    Yazıklar olsun gerçekten

    13
    0
    yanıtYanıtla
    habalahubala:

    rizeliler her yerde olum akıllı olun

    2
    10
    yanıtYanıtla
    Analiz:

    Hangi başarısı için verilmiş bu plaket? Bi yönetici Rizeli diye takımına da yağ mı çekilecekmiş? Ne slak bi anlayış ya!

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    gs deki yönetim hemen pılını pırtını toplayıp defolup gitsin. Kebap dükkanı bile işletemez bunlar

    11
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    KOCA GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKAN DİYE KONUŞMAYI BİLMEYEN BİR ADAMA VE T. D DİYE GAZ VERMEKTEN BAŞKA BİŞEYDEN ANLAMAYAN FATİH T. YE KALMIŞ, FENER DÜŞME POTASINDA DİYE ALAY EDİYORUZ AMA SANKİ BİZ ÇOK İYİYİZ, HİÇ FİZİK KONDÜSYON YOK TAKIMDA YERE DÜŞEN SAKATLANIYOR 70. DAKİKADAN SONRA KARŞI TAKIMLARDAN TOP ALAMIYORUZ MAÇ 2-0 DA OLSA GÜZEN VERMİYOR Kİ HEP GOLLER YİYORUZ BU DAKİKADAN SONRA. TUDOR 2 MAÇ YENİLDİ İSTİFA İSTİFA PEKİ BU KABADAYIYA NASIL TAHAMMÜL EDİYORUZ. F. TERİM İSTİFAAA. . .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    karakartal:

    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Maç rizenin hakkıydı. Rizenin çalınan 2 puanı yüzünden ligden düşerse kim verecek bunun hesabını. muslera karete yapar hakem kırmızı kart çıkartması gerekirken faul bile vermez. Rizenin buz gibi golu faul diye verilmez ve concon yine ağlar bu ne perhiz bu ne lahana. ağlaksaraylılar bu kadar ağlamayın. kaç haftadır salya sümük ağlıyorsunuz gidin fransada ağlayın :)))

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title