Haberler

Neçirvan Barzani Diyarbakır Saldırısını Kınadı

Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani Diyarbakır'da Düzenlenen ve 5 Kişinin Ölmesine, 68 Kişinin de Yaralanmasına Neden Olan Saldırıyı Kınadığını Açıkladı.

Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani Diyarbakır'da düzenlenen ve 5 kişinin ölmesine, 68 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırıyı kınadığını açıkladı.

Peyamner Haber Ajansın'dan alınan bilgiye göre, Barzani yaptığı açıklamada tüm bölgesel yönetim adına, bu acımasız terör saldırısından duyduğu şoku ve saldırıya öfkesini dile getirdi.

Barzani, "Daha önce de belirttiğim gibi, bu türden terörist eylemlerin medeni toplumlarda yeri yoktur. Bağımsızlık ve özgürlüğü destekleyen herkes tarafından en sert dille kınanmalıdır" dedi.

Bu tarz terörü hiçbir gerekçe ve mazeretin meşru kılamayacağını ifade eden Barzani, kendilerinin de bu şiddet eylemini dünyayla birlikte kınadıklarını belirtti.

Barzani, suçluların derhal yargı önüne çıkarılacağını ve cezasını çekeceğini umduklarını da kaydederek saldırının kurbanlarının ailelerine başsağlığı diledi.(ANKA)

(OLC/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title