Haberler

Necati'den Hakeme İmalı Sözler

Güncelleme:

F.Bahçe- Eskişehirspor karşılaşmasında Necati Ateş, bir pozisyon sonrası hakem Bülent Yıldırım'a serzenişte bulundu.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Eskişehirspor ile oynadığı karşılaşmanın 25. dakikasında Necati Ateş'in maçın hakemine yönelik sözleri çok konuşulacak.

25. dakikada ceza alanının önünde Diomansy Kamara'nın indirdiği topa hareketlenen Necati Ateş ve Egemen Korkmaz girdikleri ikili mücadele sonrasında yerde kaldılar. Maçın hakemi Bülent Yıldırım da oyunu durdurarak F.Bahçe lehine faul kararı verdi.

"BURADA HEP BÖYLE YAPIYORSUN"

Bu karardan memnun olmayan ve maçın hakemine itiraz eden Necati'nin "Yukarıda Allah var. Sen burada hep böyle yapıyorsun" sözleri dikkat çekti. Yıldırım ise itirazlar karşısında Necati'yi uyarırken, oyunun başlamasını istedi.

Sezon başında Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş'in 11 yıllık kariyerinde 7 farklı takımla Fenerbahçe deplasmanına çıktı. 33 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı forma ile Şükrü Saraçoğlu'nda 2 mücadelede forma giydi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Yıldırım Eskişehirspor Necati Ateş Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title