Haberler

Nebi Güdük Gençlik Merkezi Açılıyor

İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi’nde yapılan Nebi Güdük Gençlik Merkezi, 6 Nisan Cuma günü yapılacak olan törenle açılacak.

İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi'nde yapılan Nebi Güdük Gençlik Merkezi, 6 Nisan Cuma günü yapılacak olan törenle açılacak.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projelerinden olan gençlik merkezlerinden birinin daha yapımı tamamlandı. 28 Haziran Mahallesi'nde yaptırılan ve geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük'ün adı verilen gençlik merkezinin açılışı 6 Nisan Cuma günü yapılacak. Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin yapımı yaklaşık 1 milyon TL'ye mal oldu. Yapımına 2017 yılı Ocak ayında yılında başlanılan, zeminle birlikte 3 kattan oluşan merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunuyor. Nebi Güdük Gençlik Merkezi, 28 Haziran ve Bekirdere mahalleleri bölgesinde yaşayan gençlerin buluşma adresi olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title