Haberler

Ne Vekille Tokalaşmaktan Vazgeçti, Ne de Kağıt Oyunundan

Giresun’da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anında yaşananlar tebessüm ettirdi.

Giresun'da seçim turuna çıkan AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ile bir vatandaşın tokalaşma anında yaşananlar tebessüm ettirdi.

27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylar Giresun'da seçim gezilerini sürdürüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk, Çanakçı ilçesinde gezilerine devam etti. Vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Öztürk, kıraathanede oyun oynayan vatandaşların bulunduğu masaya geldiğinde ise bir vatandaşla tokalaşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Bir elinde oyun kağıtları olan vatandaş diğer eliyle de tokalaşmak isteyen vekilin elini sıkınca ortaya ilginç görüntü çıktı. Bu görüntü ise sosyal medya da ilgi odağı oldu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title