Haberler

    Ne kargo, ne de kurye!

    İnternetin dev alışveriş sitesi, aldığınız ürünleri artık size biraz "garip" bir yolla gönderecek!

    Amazon, ürünlerin teslimatında yepyeni bir dönemi başlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde CBS'de yayınlanan "60 Minutes" programına katılan Amazon'un CEO'su Jeff Bezos, bundan sonraki dönemde teslimatları "octocopter" isimli dronlarla yapacaklarını açıkladı.

    Amazon Prime Air isimli bir proje üzerinde çalıştıklarını söyleyen Jeff Bezos, bundan sonraki dönemde teslimatlarını insansız hava taşıtlarıyla yapacaklarını açıkladı. Octocopter dronlarla yaklaşık yarım saatte teslimatın gerçekleştirileceğini de sözlerine ekleyen Bezos, böylece alışverişte yepyeni modeli ortaya koymuş olacaklarından bahsetti. Bilim kurgu filmlerine de atıfta bulunan Bezos, üzerinde çalıştıkları projenin gerçekleşeceğinden emin, ancak müşterilerin bunun için en az 4 veya 5 yıl beklemek gerek.

    Tabi bu projede, Bezos'un, Octocopter'lerine yapılabilecek "sapanlı saldırılarla" nasıl baş edeceğini de düşünmüş olduğunu umut ediyoruz...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Jeff Bezos Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title