Haberler

Ne Kadar Puan Varsa Hepsine Talibiz"

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'de yollarına dikkatli bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, "İlk hedefimiz ligin altıyla ilişkimizi tamamen kesmek." dedi.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 28. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a karşı aldıkları 3 puanın önemine değindi.

Deplasmanda alınan 3 puanın her zaman çok önemli olduğunu vurgulayan Karaman, "Rakip, Sivasspor gibi güçlü bir takım olunca 3 puanın anlamı daha da iyi anlaşılıyor. Zira Sivasspor deplasmanda aldığı puanlarla çok dikkati çekmişti. İki takım açısından önemli bir karşılaşmaydı. Yenenin yukarılara gözünü dikeceği, yenilenin de alt sıralarla ilişkisinin olacağını düşündüğümüz bir maçtı. Takımımız Sivasspor maçında çok iyi bir performans ortaya koydu. Golleriyle, asistleriyle iyi maç çıkardı. Teknik heyet olarak oyuncularımı alkışlıyoruz. Asıl alkışlanması gereken taraftarımız. Deplasmanda olmamıza rağmen iyi bir taraftar topluğu bizi destekledi." değerlendirmesinde bulundu.

Bu hafta oynanan diğer maçların skorlarına göre kendileri açısından riskin devam ettiğini belirten Karaman, "Son derece dikkatli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk hedefimiz ligin altıyla ilişkimizi tamamen kesmek. Sondan 3. takıma 12 puanlık bir fark atmak. Ligin son 4 haftasına böyle girmek istiyoruz. O yüzden ne kadar puan varsa hepsine talibiz. Bunları almak için de mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son olarak MKE Ankaragücü ile yapacakları karşılaşmaya değinen Karaman, "Ankaragücü maçı kolay bir maç değil. Ankaragücü, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti, iyi mücadele etti. Ankaragücü, benim eski kulübüm. Orada 3 kez görev yaptım. Onların da çok iyi bir taraftarı vardır. Hafta sonu burada çok güzel bir atmosferde, çok güzel bir maç oynanacak. Burada önemli olan şey, iyi mücadele. Centilmenlik içerisinde geçen bir maç olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Antrenman

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Kondisyon hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular, topla çalıştı.

Demir Grup Sivasspor deplasmanında 3 puanı 3 golle alan futbolcuların antrenmanda keyifli olduğu görüldü.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title