Haberler

Nba'da Türk Gecesi Hidayet'in...

Hidayet Türkoğlu 22 Sayı, 8 Ribaund, 4 Asist, 4 Top Çalma ile Oynadığı Maçta, Magic Amway Arena'da Konuk Ettiği Jazz'ı 101-90 Yendi.

Hidayet Türkoğlu 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile oynadığı maçta, Magic Amway Arena'da konuk ettiği Jazz'ı 101-90 yendi. Jazz'da Mehmet Okur'un 21 sayı, 12 ribaundluk performansı ise yeterli olmadı.

Dün gece Orlando Magic Amway Arena'da konuk ettiği Utah Jazz'ı 101-90 yenerek rakibine üst üste 2. yenilgisini aldırdı. Magic'de Hidayet Türkoğlu 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve 4 top çalma ile galibiyette önemli rol oynarken, Jazz'da forma giyen ve bir önceki maçta kulüp rekorunu kıran Mehmet Okur 21 sayı, 12 ribaund, 2 asistlik performansı ile double double yapmasına rağmen yenilgiye engel olamadı.

Mücadeleye Carlos Boozer ve Mehmet Okur'un basketleri ile başlayan Utah Jazz, Deron Williams ve Derek Fisher'in da katkısı ile skoru 2-8'e getirdi. Grant Hill ve Dwight Howard ile skoru dengeleyen Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu'nun turnikesi ile skoru 8-10'a getirdi. Mehmet Okur'un üçlüğü ve Deron Williams'ın sayıları ile ilk periyodun son 3:25 dakikasına 14-19 önde girdi. Keyon Dooling ve Dwight Howard'ın basketleri ile farkı 1 sayıya indiren Orlando Magic, Trevor Ariza'nın smacı ile ilk kez öne geçti (20-19). Carlos Boozer ile üst üste 4 sayı üreten Jazz ilk periyodu da 21-23 önde bitirdi.

İkinci periyoda Dwight Howard, Grant Hill ve J.J Reddick'in üste üste bulduğu sayılarla başlayan Orlando Magic 10-0'lık seri yakaladı ve skoru 31-23'e getirdi. İkinci periyottaki ilk sayılarını Mehmet Okur'un basket ile bulan Utah Jazz, Carlos Boozer'ın da üst üste bulduğu 6 sayı ile farkı eritti. İlk yarının son 5:54 dakikasına girilirken farkı 2 sayıya (33-31) indiren Utah Jazz, Mehmet Okur ve Derek Fisher ile sayılar bularak skoru 36-35'e getirdi. Hidayet Türkoğlu ve Trevor Ariza ile basketler bulan Magic üstünlüğünü korudu ve ilk yarıyı 42-40 önde bitirdi.

İkinci yarıya Deron Williams'ın basketi ile başlayan Jazz, Matt Harpring'in turnikesi ile 44-45 öne geçti. Hidayet Türkoğlu ve Dwight Howard'ın basketleri ile tekrar kontrolü ele alan Magic ise Hidayet Türkoğlu'nun üst üste bulduğu 4 sayı ile skoru 58-51'e getirdi. Jazz, C.J Miles ve Carlos Boozer ile basketler bulsa da, Magic Dwight Howard, J.J Reddick ve Trevor Ariza ile karşılık verdi ve farkı 13 sayıya (72-59) kadar çıkardı. Hidayet Türkoğlu ve Reddick'in sayıları ile Magic son periyoda 77-64 önde girdi.

Final periyoduna Trevor Ariza ve Hidayet Türkoğlu'nun basketleri ile başlayan Magic, Dwight Howard'ın sayıları ile farkı 19 sayıya (83-64) çıkardı. Son 7 dakikaya 92-71'lik skorla geride giren Utah Jazz, Mehmet Okur, Deron Williams ve Carlos Boozer ile üst üste basketler bularak 0-17'lik seri yakaladı ve son 2:46 dakikaya 92-88'lik skorla girdi. Dwight Howard'ın üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğünü kaybetmeyen Magic mücadeleden de 101-90 galip ayrıldı.

Orlando Magic'de double double yapan Dwight Howard 31 sayı, 15 ribaund, 2 asist ve 2 blokluk performansı ile maçın en skorer ismi olurken, Hidayet Türkoğlu 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve 4 top çalma ile mücadele etti. 38 dakika süre alan Hidayet Türkoğlu, iki sayılık atışlarda 7/12, üç sayılık atışlarda 0/4, serbest atış çizgisinde ise 8/11 isabet oranı ile mücadele etti. Çift haneli sayılara ulaşan bir diğer isim Grant Hill ise 12 sayı, 3 asist ile maçı tamamladı. Tony Battie, J.J Reddick, Trevor Ariza ve Jameer Nelson ise 8'er sayı ile mücadeleyi noktaladı.

Utah Jazz'da Carlos Boozer 29 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile mücadele etti. 40 dakika süre alan Mehmet Okur 3/10 iki sayı, 3/5 üç sayı, 6/6 serbest atış isabeti ile 21 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma, Deron Williams 14 sayı, 11 asist, Derek Fisher ise 13 sayı, 4 ribaund ile mücadele etti. Sakatlanarak oyun terk eden Andrei Kirilenko ise sayı üretemezken 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blok ile mücadele etti.

ORLANDO / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title