Haberler

Dha Spor - Nba All-Star'da İlk 5'Ler Belli Oldu

DHA SPOR - NBA ALL-STAR'DA İLK 5'LER BELLİ OLDU

OYLAMADA EN ÇOK SEÇİLEN İSİM 2 MİLYON 380 BİN 16 OYLA KOBE BRYANT OLDU

NBA'de All-Star heyecanı giderek yaklaşırken, ilk 5'ler de belli oldu. Tüm dünyadaki basketbolseverlerin oylarıyla ilk 5'leri belirledikleri oylamada en çok oyu Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant aldı. Batı Karması'nda yer alan Kobe, 2 milyon 380 bin 16 oy alarak NBA takipçilerinin en çok tercih ettiği isim oldu. Üst üste 13. kez All-Star seçilen Bryant'ın ardından en çok oyu toplayan basketbolcu ise Orlando Magic'in pivotu Dwight Howard'dı. 2 milyon 99 bin 204 oy alan Howard, Doğu Karması'nda ilk beş çıkacak.

Batı Karması ilk beşinde Bryant'ın takım arkadaşları New Orleans Hornets'ın oyun kurucusu Chris Paul, Oklahoma City Thunder'dan ligin sayı kralı Kevin Durant ve Denver Nuggets'tan Carmelo Anthony olacak. 1 milyon 146 bin 426 oyla Batı'nın ilk beşine seçilen ancak sakatlığı sebebiyle daha önce sezonu kapatan Çinli pivot Yao Ming'in yerine kadroda yer alacak ismi NBA başkanı David Stern belirleyecek.

Doğu Karması'nda ise Dwight Howard'ın ilk beşteki takım arkadaşları Miami Heat'den LeBron James ve Dwyane Wade, kariyeri boyunca ilk kez All-Star beşine seçilen Chicago Bulls'lu Derrick Rose'un yanı sıra, New York Knicks'in yeni transferi Amare Stoudemire olacak.

All-Star'da mücadele edecek diğer oyuncular, 30 NBA takımının baş antrenörleri tarafından seçilecek. Bu isimler 3 Şubat gecesi açıklanacak.

NBA'in resmi internet sitesinden yapılan oylama sonucu ilk beşler şöyle oluştu;

DOĞU KARMASI

Derrick Rose (Chicago Bulls)

Dwyane Wade (Miami Heat)

LeBron James (Miami Heat)

Amare Stoudemire (New York Knicks)

Dwight Howard (Orlando Magic)

BATI KARMASI

Chris Paul (New Orleans Hornets)

Kobe Bryant (L.A. Lakers)

Kevin Durant (Oklahoma City Thunder)

Carmelo Anthony (Denver Nuggets)

Yao Ming (Houston Rockets)

LOS ANGELES / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title