Haberler

Nazire Hanım'ı Çıldırtan Gezi

Hüsnü Şenlendirici ile ABD'ye Gittiği Öğrenilen Deniz Seki Yüzünden Nazire Şenlendirici Yine Çileden Çıktı.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE ABD'YE GİTTİĞİ ÖĞRENİLEN DENİZ SEKİ YÜZÜNDEN NAZİRE ŞENLENDİRİCİ YİNE ÇİLEDEN ÇIKTI.

Deniz Seki ile yaşadığı yasak aşk ortaya çıkınca zor günler geçiren klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, kafasını toplamak için ABD'ye gitti.

Deniz Seki ile yaşadığı yasak aşk ortaya çıkınca zor günler geçiren klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, kafasını toplamak için ABD'ye gitti. Bir süre New York'ta kalacak olan Şenlendirici'nin, avukatına boşanma davası için vekalet verdiği ancak davayı eşinin açmasını beklediği öğrenildi.

Ancak magazin kulislerinde konuşulanlara göre Şenlendirici, New York'ta yalnız değil. Sevgilisi Deniz Seki de onun ardından ABD'ye uçtu.

Şimdi ikilinin Türkiye'de basının gözü önünde kaçamak yaşamak zorunda kaldıkları aşklarını New York'ta özgürce yaşadıkları konuşuluyor.

'Asla boşanmayacağım 10 yıl da geçse eşimin bana dömesini bekleyeceğim' diyen Nazire Şenlendirici'nin ise bu son gezi haberi üzerine iyice çileden çıktığı da ileri sürülüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title