Haberler

Nazire Dedeman da Yankesicilerin Kurbanı Oldu

İstanbul - (Dha Özel) Bireysel Silahsızlanmaya Karşı Verdiği Mücadele ile Tanınan Umut Vakfı'nın Kurucusu Nazire Dedeman Yankesicilerin Kurbanı Oldu. Akmerkez'de Alışveriş Yapan Nazire Dedeman'ın Çantasını ve İçinde Bulunan 1500 YTL ile Kredi Kartlarını Çalan Hırsızlar Kayıplara Karıştı. Edinilen...

İSTANBUL - (DHA ÖZEL) Bireysel silahsızlanmaya karşı verdiği mücadele ile tanınan Umut Vakfı`nın kurucusu Nazire Dedeman yankesicilerin kurbanı oldu. Akmerkez`de alışveriş yapan Nazire Dedeman`ın çantasını ve içinde bulunan 1500 YTL ile kredi kartlarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün Nazire Dedeman alışveriş için Akmerkez`e gitti. Bir süre mağazaları gezen Dedeman Marks and Spencer mağazına girerek giysi denemeye başladı. Bu sırada çantasını da bir masaya bıraktı. Tam bu sırada bir yankesici Dedeman`ın çantasını alarak kaçtı. Çantasının çalındığını farkeden Dedeman hemen polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Dedeman çantasında 1500 YTL parasının ve kredi kartlarının bulunduğunu söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title