Haberler

Nazım Hikmet Türkülerle Anıldı

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Aytaç Karausta yönetiminde verdikleri konser ile usta Şair Nazım Hikmet'i andı.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde verilen konsere, Vali Yardımcısı Ferhat Çağlar, Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Hasan Hüseyin Bolat, Nazan Erşahin ve çok sayıda Nazım Hikmet seveni katıldı. İki bölüm halinde verilen konserde, başta Nazım Hikmet olmak üzere Yusuf Hayaloğlu, Sabahattin Ali, Ülkü Tamer, müzikler Zülfü Livaneli, Ahmet Kaya, Onur Akın, Grup Yorum, Cem Karaca ve Alp Murat Alper olmak üzere sanatçıların eserleri koro tarafından seslendirildi. Konserde Nazım Hikmet'in kendi sesinden şiirler de izleyicilere dinletildi.

Vali Yardımcısı Ferhat Çağlar, burada yaptığı konuşmada, "Bugün arkadaşlarımız bize doya doya anlamlı bir gün yaşattılar. Böyle bir programı bizlere hazırlayan başta koro şefi ve arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde verilen konser sonunda Vali Yardımcısı Ferhat Çağlar, Koro şefi Aytaç Karausta'ya çiçek takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Tepebaşı Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title