Haberler

Nazilli'de Yerel Seçim Çalışmaları Hızlandı

Nazilli'de Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıklayan Cavit Yenipazarlı, "30 Yıllık Birikimimle Belediye Başkanlığına Adayım" Dedi.

Nazilli'de yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Cavit Yenipazarlı, "30 yıllık birikimimle belediye başkanlığına adayım" dedi.

CHP İlçe Lokalinde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Yenipazarlı'ye destek vermek isteyen partililer adeta izdihama neden oldu. Nazilli Demirciler Odası Başkanı Hasan Hüseyin Ekdial, CHP'li il delegelerinin büyük çoğunluğu ile birlikte yaklaşık 500 partilinin katıldığı aday adaylığı açıklamasında CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay'ın açılış konuşmasının ardından söz alan ve partililerine hitap eden Yenipazarlı, kendisini partililere tanıttı. Ömrünün 30 yılını aktif siyaset yaparak geçirdiğini ve büyük tecrübeler elde ettiğini ifade eden Yenipazarlı, partisini yerel seçimlerde sırtlayarak belediye başkanlığını alacaklarını iddia etti. 1976 yılında İnşaat Mühendisi olarak hayata atıldığını ancak o tarihten bu yana ticaretle uğraştığını ifade eden Yenipazarlı "Bugüne kadar hiçbir devlet ve belediye ihalesine katılmadım, hatta teklif dahi vermedim. İş yaşamım klasik olarak yokluktan yetişmiş çok mücadele etmiş sıfırdan başlayarak bugünlere gelmiş bir iş adamı hikayesinden farklı değil. 32 yıllık meslek hayatımda yaptığım iş nedeniyle inşaat sektöründe çalışanlar işçinin, emekçinin, hakkının, hukukunun sonuna kadar sahip çıkıldığını bilmektedirler. Halkımıza da aynı anlayışla yaklaşacağız. Başladığım siyasi mücadeleyi yaklaşık 40 yıldır bu çizgiden hiç taviz vermeden, bu siyasi mücadeleyi başladığım günkü heyecanla sürdürüyorum ve sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

Yenipazarlı konuşmasında projelerinden de söz ederek partililerden ve Nazilli halkından destek istedi.

(AS-İK) 28.06.2008 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title