Haberler

Nazilli'de Şofben Zehirlenmesi

Aydın'ın Nazilli İlçesinde Şofbenden Zehirlenen Üniversite Öğrencisi Bir Gün Komada Kaldıktan Sonra Ayıldı.devlet Hastanesi'nde Tedavi Altına Alınan Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi Son Sınıf Öğrencisi Çağlar İzcioğlu'nun Hayati Tehlikeyi Atlattığı Öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde şofbenden zehirlenen üniversite öğrencisi bir gün komada kaldıktan sonra ayıldı.Devlet hastanesi'nde tedavi altına alınan Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Çağlar İzcioğlu'nun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yarıyıl tatili için ailesinin yanına gelen Çağlar İzcioğlu, banyoda duş alırken zehirlendi. Çağların uzun süre banyodan çıkmadığını fareden yakınları durumdan şüphelenerek çağlara seslendiler. Ancak içeriden cevap alamayan aile oğullarının zehirlendiğini fark ederek banyo kapısı kırarak içeri girdi. Aşırı derecede zehirlenmiş olan üniversite öğrencisi Çağlar İzcioğlu, kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde bir gün komada kaldıktan sonra ayıldı. Çağların hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Oğlunun durumunun çok kötü olduğunu ve korktuklarını belirten baba Ali İzcioğlu yoğun gayretlerinden dolayı sağlık görevlilerine teşekkür etti.

(İK-YK)

09.02.2007 18:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title