Haberler

Nazilli'de Metan Gazı Zehirlenmesinden Kurtulan İşçiler İçin Kurban Kesildi

Nazilli ilçesinde geçen hafta tıkanan kanalizasyonda temizleme çalışmasıyaparken ortaya çıkan metan gazından zehirlenen ve gördükleri tedavi sonrası hayatta kalan 4 işçi için kurban kesildi.

Nazilli ilçesinde geçen hafta tıkanan kanalizasyonda temizleme çalışmasıyaparken ortaya çıkan metan gazından zehirlenen ve gördükleri tedavi sonrası hayatta kalan 4 işçi için kurban kesildi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve geçen hafta Yeni Sanayi Çarşısı'ndaki tıkanan ana kanalizasyon hattının temizlenmesinde görev yaptıkları sırada çıkan metan gazından zehirlenen 4 işçi, Nazilli Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak iş başı yaptı.

Yeniden göreve dönen işçiler, fen işleri şantiyesinde mesai arkadaşları tarafından karşılandı. Arkadaşlarının atlattığı hayati tehlike nedeniyle müdürlük çalışanları aralarında topladıkları parayla 2 kurban kesti.

Kurban kesimine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, Haluk Öztürk, İbrahim Özkan ve Mesut Erdemir ile daire müdürleri, Belediye İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman, sendika şube sekreteri Sezgin Özpınar de katıldı.

Alıcık, dualarla kurban kesiminin ardından yaptığı konuşmada, 4 arkadaşlarının işleri başında geçirdikleri talihsiz kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, bundan sonra bu tür kazalara fırsat vermemek için iş güvenliği konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Küçük dikkatsizliklerin ve gerekli önlemlerin önceden alınmamış olmamasının, hayati riskleri beraberinde getirdiğinin unutulmaması gerektiğini dile getiren Alıcık, "Gözle görünen ve görünmeyen her türlü kaza ve belalardan muhafaza için kurban kestik, dualar ettik. İnşallah bundan sonra Allah'ın izni ile böyle kötü iş kazaları yaşanmaz. Kazada zehirlenen 4 arkadaşımıza ailelerine ve arkadaşlarına geçmiş olsun diliyorum" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title