Haberler

Nazilli'de Mehmet Ersavaş şoku

Güncelleme:

MİSLİ.com 2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi iç transfer çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor, daha önce anlaşma sağladığı şampiyon kadrosunun önemli isimlerinden Mehmet Ersavaş'la yollarını sürpriz bir şekilde ayırdı.

MİSLİ.com 2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi iç transfer çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor, daha önce anlaşma sağladığı şampiyon kadrosunun önemli isimlerinden Mehmet Ersavaş'la yollarını sürpriz bir şekilde ayırdı. Kadrosundan Polat Güren ve Sinan Akgöl gibi önemli isimleri Menemenspor'a kaptıran Nazilli'de Mehmet Ersavaş, sosyal medya hesabından yaşanan pürüzler nedeniyle karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrıldığını açıkladı. Mehmet Ersavaş, "Geçtiğimiz hafta başında anlaşmış olduğum ve şampiyonluk yaşadığım kulübüm Nazilli Belediyespor ile aramızda oluşan bazı anlaşmazlıklardan dolayı karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Şampiyon takıma 2. Lig'de başarılar dilerim" mesajını yayınladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nazilli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title