Haberler

Nazilli'de kontrolden çıkan araç baraj göletine uçtu: 1 ölü

Güncelleme:

Nazilli'de kontrolden çıkan araç baraj göletine uçtu: 1 ölü

Araçtaki bir kişi kendi imkanlarıyla kurtuldu

AYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde baraj göletine uçan otomobilde bulunan bir kişi kendi imkanları ile kurtulurken, baraj sularında kaybolan diğer kişi uzun uğraşların ardından 5 saat sonra polis dalgıç ekibinin çabaları ile ölü olarak sudan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, içerisinde iki kişinin bulunduğu bir otomobil saat 20.00 sıralarında Yeşildere Mahallesi İsabeyli Baraj Göleti'ne uçtu. Otomobilden kendi imkanları ile kurtulan Mustafa A., karayoluna çıktı ancak yardım isteyecek kimse bulamayınca yaklaşık bir kilometre koşarak Yeşildere Mahallesine ulaştı. Burada evlerden birinin kapısını çalarak yardım istedi. Yapılan ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baraj sularında kaybolan diğer kişi ise bölgeye gelen, İtfaiye ve Jandarma ekipleri tarafından gölde kaybolan Yüksel Baykan için arama çalışması başlatıldı. Bellerine bağlanan iple suya giren itfaiye ekipleri gölette kaybolan kişiye ulaşamadı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipleri de bölgeye sevk edildi. Muğla ekibinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından suda kaybolan Yüksel Baykan ölü olarak sudan çıkarıldı. Baykan'ın cesedi yakınlarının kimlik tespiti ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Girmesi yasak olan gölet kenarında park ettikleri 09 ACP 986 plakalı otomobil içerisinde akşam saatlerinde Mustafa A. ile birlikte alkol aldıktan sonra Nazilli'deki evlerine dönmek üzere yola çıktıkları sırada arabanın gölete uçtuğu belirlendi. Mustafa A.'nın ilk ifadesinde Yüksel Baykan'ın otomobilin yönü göle doğru park halinde iken geri vites yerine birinci vitese takması sonucu göle uçtuklarını ifade ettiği öğrenildi. Vinç yardımıyla sudan çıkartılan otomobil içerisinden çok sayıda alkol şişesi çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

Olay yerine gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da arama çalışmalarına katıldı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.

Acı bir olay yaşadıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Ayı arifesinde böylesine elim bir olayla karşı karşıya olmaktan dolayı çok üzgünüz. Jandarmamız, emniyetimiz, büyükşehir belediyemizin itfaiyesi, değerli ekiplerimiz ve bütün arkadaşlarımızla birlikte boğulan gencimizi sudan çıkardık. Hayatta kalan arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz. Vefat eden arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum. Acılı ailesine de başsağlığımı iletiyorum. Nazilli'de inşallah böyle elim kazalar, üzücü olaylar yaşanmaz diyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title