Haberler

Nazilli Belediyespor'da Gümüşhanespor Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Ertem: "Yeni oyuncularımız takıma uyum sağladı.

Nazilli Belediyespor'da deplasmanda oynanacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Lige verilen arada 3 oyuncu ile anlaştıklarını, iyi bir takım oluşturduklarını aktaran Ertem, "Ligin ikinci yarısına gerek kamp yaparak, gerekse de transferlerimizle iyi bir şekilde hazırlandık. İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Gümüşhanespor ile oynayacağız. Karşımızda güçlü bir ekip var, bunun bilincindeyiz. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Yeni oyuncularımız takıma uyum sağladı. Deplasman karşılaşmasından galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.

Ertem, ara transfer döneminde Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Fatih Gültekin, Yasin Yener ve Emin Yalın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, iç transferde kaleci Sofu Baykal, Hakan Duran, Mehmet Ersavaş, Hüseyin Akoğlu, Tufan Zahid Arslan ve Hüseyin Bülbül ile 2 yıllık sözleşme yenilediklerini ifade etti.

Oyunculardan Erdi Zengin'in sakatlığı nedeniyle Gümüşhanespor maçında oynamayacağını aktaran Ertem, yeni transferlerden Emin Yalın'ın ise kondisyon eksikliği nedeniyle bu maçta yer almayacağını sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor Nazilli Yalın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title