Haberler

Nazilli Belediyespor'a Güven Geldi

- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Niğde Belediyespor'u 3-0 yenerek gelecek adına umutlanan düşme potasındaki Nazilli Belediyespor'da Başkan Özgen Türker, Altay'ı da mağlup edeceklerini söyledi.

- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Niğde Belediyespor'u 3-0 yenerek gelecek adına umutlanan düşme potasındaki Nazilli Belediyespor'da Başkan Özgen Türker, Altay'ı da mağlup edeceklerini söyledi. Cumartesi günü İzmir'de oynanacak Ege derbisinde moralli çıkacaklarını belirten Türker, "Artık şans bizden yana olacak. Takıma özgüven geldi" dedi.

Kötü bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Özgen Türker, "Ben maça, 'Altay'a şansımız tutmuyor' diye bakmıyorum. Daha önceki sezonlarda rakibimizden puanlar almıştık. Ligin ikinci devresinde işler iyi gidiyor. Çünkü yeni bir takım olduk. Niğde galibiyetinin ardından baskıyı da kırdık. Altay deplasmanından istediğimizi alacağız" yorumunu yaptı. - Nazilli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Niğde Belediyespor Nazilli İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title