Haberler

Nazilli Belediyesi Spor Klüplerine Desteklerine Devam Ediyor

Nazilli Sanayispor yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Sanayi spor yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Sanayi spor Başkanı Cevdet Küçükdemir, Yönetici Kadir Avşar, Galip Sezen (sağlık), Kenan Bölel. Klüpleri için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'dan isteklerde bulundular.

Sanayi Spor Başkan ve yönetimi Başkan Alıcık'tan yapacak oldukları deplasman maçları için kendilerine otobüs tahsil edilmesini ve aynı zamanda rahat antrenmanlarını yapa bilmeleri için nazilli de bulunan sahalardan sanayi spora yardımcı olmalarını istediler.

2017-2018 futbol sezonu öncesi antrenmanların başladığını,Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın her yıl kendilerine desteklerini sürdürdüğünü ve her zaman yanında olduğunu, sporu seven, gençlere sporu aşılayan, bir başkanımız var ve kendisini çok takdir ediyoruz. Sanayi sporumuzun dilek ve isteklerimizi kırmayıp yapacağımız deplasman maçları için otobüslerin müsait olduğunda kendilerine yardımcı olunabileceğini, antrenmanlarımızı yapabilmemiz için Aydın Toscalı ve İsabeyli sahalarında yardımcı olunacağını söyledi.

Başkan Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada nazilli belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız destekçisiyiz. Sporun sağlığımız için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken belediye Başkanı Alıcık açıklamasında" Genç sporcularımızın başarıları bizi mutlu ediyor. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak istiyoruz" diyerek 2017 - 2018 Tüm spor dalında mücadele eden takımlara başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haluk Alıcık Nazilli Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title