Haberler

Nazilli Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

Nazilli Belediyesi, yarıyıl tatilinde inşaatına başladığı Vakıfbank İlköğretim okulunun bahçe duvarını yapım işini tamamladı.

Eğitime ve okullara desteğini arttırarak sürdüren Nazilli Belediyesi okulun hiç yapılmamış olan arka bahçe istinat duvarının yapım işini bitirerek hem öğrenciler hem de çevre için güvenli hale getirdi.

Okulların birçok ihtiyacını karşılayan eğitime sınırsız destek veren Nazilli Belediyesi ilçedeki okulların eksiklerini gidermeye devam ediyor. Okulların tamiratından malzeme yardımına, boya badanasından spor malzemesi desteğine kadar okullara ve eğitme sınırsız destek veren Nazilli Belediyesi geçtiğimiz yıllarda boya badanasını, kapı ve pencerelerini ayrıca tuvalet tadilatlarını da yaptığı Vakıfbank İlköğretim Okulu'nun bahçe arka bahçe duvarını yaparak okulun önemli bir sorununu giderdi.

Okulların ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayama çalıştıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Okullarımızın ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne ilçemizdeki tüm okullarımızın çeşitli talepleri olmuştur. Biz de bu talepler doğrultusunda yardımcı olduk, okullarımızın sorunlarını çözdük ve çözmeye devam edeceğiz. Eğitime katkımız sürecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vakıflar Bankası Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title