Haberler

Nazilli Belediye Başkan Alıcık: "Üçüncü Dönem İçin de Adayım"

Nazilli Belediye Başkan Alıcık: "Üçüncü dönem için de adayım Başkan Haluk Alıcık: "Seçimler öncesi böyle bir şeyin gündeme getirilmesi siyasi bir komplodur, ahlaksızlıktır"AYDIN - MHP) Nazilli İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iki...

Nazilli Belediye Başkan Alıcık: "Üçüncü dönem için de adayım

Başkan Haluk Alıcık : "Seçimler öncesi böyle bir şeyin gündeme getirilmesi siyasi bir komplodur, ahlaksızlıktır"

AYDIN - MHP) Nazilli İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iki dönemdir yürüttüğü görevine üçüncü dönemde de aday olduğunu açıkladı.

MHP) Nazilli İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına Nazilli'nin MHP'li Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın'da üç belediye başkanları olduğunu ifade ederek, ilin en büyük ilçesi olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da sonuna kadar yanında olduklarını ve sonuna kadar da destek verdiklerini söyledi. Pehlivan, Nazilli'nin burçlarına 2009 yılında MHP bayrağını diktiklerini ve 2019 seçimlerinde de iddialı olduklarını ifade eti.

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hakkında açılan dava süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Pehlivan, süreci yakından takip ettiklerini ve avukatlarının yaptığı incelemede Alıcık'ın bu davadan alnının akıyla çıkacağına inandıklarını belirtti. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinin başları üstünde olduğunu ve Başkan Alıcık'ın adaylık durumunun da her parti de olduğu gibi Bahçeli'nin kararına bağlı olduğunu söyleyen Pehlivan, "Kıymetli büyümüz Devlet Bahçeli'nin emri başımız gözümüz üzerinedir. Bizim kendi aile meselemiz dışarıdaki kurum kuruluşları diğer partileri ve yayın organlarını ilgilendirmiyor. İçimizde hiçbir sorun yoktur. Bunların altında yatan sorunları takip edeceğiz" dedi.

Zor kazandıkları belediyeyi böylesine çirkin oyunlarla asla vermeyeceklerini de ifade eden Pehlivan, "FETÖ iddianamesinde bulunan iddialara inanmıyoruz. Belediye başkanımızın ülkücü duruşundan, karakterinden hiç bir şüphemiz yoktur. Çok değerli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'ın her zaman arkasındayız" diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, seçimlere 6 ay kala kendisi hakkında çıkartılan suçlamalara ve basındaki karalamalara çok şaşırdığını ifade etti. 52 yaşında, 3 çocuk babası ve çekirdekten yetişme bir ülkücü olduğunu ve de bu camiaya asla bir belediye başkanı olabilmek için girmediğini kaydeden Alıcık, "Allah'ın takdiri ile bu kutsal görevi üstlendik. Benden her şey olur ama vatan haini olmaz. Seçimler öncesi böyle bir şeyin gündeme getirilmesi siyasi bir komplodur, ahlaksızlıktır. Hayatımda tanımadığım insanın bile benimle ilgili orada şikayeti var. Ben bütün teşkilatıma yanımda olduğu için çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin sonuna kadar arkasındayım. O ne derse, biz onu emir kabul ederiz. Ben siyasete MHP'de başladım ve Allah nasip ederse de yine MHP'de bitireceğim. Üçüncü dönemde de başkanlık yapmayı düşünüyorum. Dün olduğu gibi bugün de toplumun her kesiminden oy alacağımı da düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Haluk Alıcık Nazilli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title