Haberler

Nazilli Arslanlı Mahallesinde Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Nazilli Belediyesi Bakanlar Kurulu kararıyla 2009 yılında belde iken Nazilli Belediyesine bağlanan Arslanlı Mahallesinde yeraltı ve yerüstü çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi Bakanlar Kurulu kararıyla 2009 yılında belde iken Nazilli Belediyesine bağlanan Arslanlı Mahallesinde yeraltı ve yerüstü çalışmalarını sürdürüyor.

Belde Belediyesi olduğu yıllarda yapımına başlanan, fakat kısıtlı bütçe ve imkanlar nedeniyle duraksayan, altyapı, kanalizasyon ve yolların çalışmalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yeniden başlattı.

Başkan Alıcık, göreve geldiği günden itibaren üzerinde çalıştıkları projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade etti.

Hürriyet Mahallesi, Zafer Mahallesi ve Arslanlı Cumhuriyet Mahallesi bölgesinde yaşanan kanalizasyon ve altyapı sıkıntısına çözüm bulduklarını ifade eden Alıcık, konutlarda yaşanan kot farkından kaynaklı kanalizasyon sıkıntısını çözmek için de çalıştıklarını söyledi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle sakinleriyle sohbet imkanı bulan Alıcık, Arslanlı Mahallesindeki altyapı sorunu için başlatılan çalışmaların maddi sıkıntılar yüzünden yarıda bırakıldığını hatırlattı.

Alıcık, şöyle dedi:

"Düğün salonu, asfaltlama, yağmurlama, yolların parke ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra şimdi de yarım kalan 4 kilometrelik kanalizasyon ve yağmurlama çalışmasını başlattık. Bitirilen yollara parke taşı ve asfalt yapılıyor. 31 Kasım 2011 tarihinde bitmesini planladığımız ve tahminen 217 bin liraya mal olacak olan bu çalışmanın hemen sonrasında buranın parke taş kaplanması çalışmasını da gerçekleştireceğiz."

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title