Haberler

'Nazik Düğün Davetine Teşekkür Ederim...' Gafı

Eskişehir'de Merkez Tepebaşı Belediyesi Başkanı AKP'li Tacettin Sarıoğlu, Uğur Mumcu İçin Düzenlenen Anma Etkinliğine 'Düğün Mesajı Gönderdi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi Mumcu'yu Anmak İçin 'Söyleşi ve Bağlama Resitali' Düzenledi.

ESKİŞEHİR’de merkez Tepebaşı Belediyesi Başkanı AKP’li Tacettin Sarıoğlu, Uğur Mumcu için düzenlenen anma etkinliğine ’düğün mesajı gönderdi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi Mumcu’yu anmak için ’Söyleşi ve Bağlama Resitali’ düzenledi. Etkinliğin açılışında okunan mesajlar arasında, "Tarafıma göndermiş olduğunuz nazik düğün davetiyenize teşekkür ederim, ancak daha önceden planlanan yoğun programım nedeniyle üzülerek aranızda olamayacağım, tüm katılımcılara ve sizlere selam ve saygılarımı sunarım" ifadeleri yer aldı. Belediye yetkilileri ise yanlışlığın yazım hatasından kaynaklandığını öne sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title