Haberler

Kan Donduran İşkence! Naylon Eritilip Kedinin Gözlerine Damlatıldı

Güncelleme:

Antalya'da kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, naylonu eritip kedinin gözüne ve ağzına damlattı.

Antalya'da baktıkları kediyi çevrede göremeyen esnaf harekete geçti. Arama çalışmalarına başlayan esnaf, kediyi iç yakıcı bir halde buldu. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, naylonu eritip kedinin gözüne ve ağzına damlattı. Ağır yaralanan kedi tedaviye alındı.

ESNAF, BAKTIKLARI KEDİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kent merkezindeki Andızlı Mezarlığı'nda gezinen kedinin bakımını, çevre esnafı üstlendi. Esnaf, iki gündür kediyi göremeyince mezarlıkta hayvanı aramaya çıktı. Esnaf kısa süreli aramanın ardından kediyi, gözleri, ağzı ve vücudunun çeşitli yerleri yakılmış halde buldu. Kedi için esnaf Büyükşehir Belediyesine haber verdi. Gelen ekipler tarafından hayvan ambulansıyla barınağa götürülen kedide ağır derece yanık tespit edildi. Burada tedaviye alınan kedi için hayvanseverler de harekete geçti.

"TAM ANLAMIYLA İŞKENCE YAPILMIŞ"

Antalya Candostları Koruma Derneği Başkanı Arife Yanık, kedinin durumunun ağır olduğunu belirterek, enfeksiyon kapmaması için özel kliniğe götürmek üzere barınağa başvurduklarını söyledi. Arife Yanık, kediyi, iyileşmesinin ardından sahiplendirmeye çalışacaklarını anlattı, hayvana bu işkenceyi yapanların yakalanması için çağrıda bulundu. Arife Yanık, "Naylon yakılıp ondan sonra kedinin gözleri ve ağzı başta olmak üzer vücuduna damlatılmış. Tam anlamıyla işkence yapılmış" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (81)

mühendis:

inşallah o gözleriniz yerinden çıksın acı çekerek can verin

15
1
yanıtYanıtla
ahmet:

bir insan şerefini kaybettimi ondan daha cani hiç bir yaratık olamaz.

15
0
yanıtYanıtla
abura:

o yapanın ellerini keseceksin valla bak bakalım hayvanlara eziyetinet ne demek miş

14
0
yanıtYanıtla
usta:

yazık. gerçekten çok büyük eziyet ve cefa etmişler dilsiz hayvana. gün gelir anlarlar hatalarını.

14
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

17 Yılda Ülkemizde İnançsız vicdansız ATEİST bir nesil yetişti.bunda kimlerin sorumluluğu oldugunu söylemeye BİLMİYORUM hacet varmı..?

5
9
yanıtYanıtla
emre:

sanırsın bi müslüman kendisi sen böyle seyler yazınca dahadamı müslüman oluyorsun cok antibatik geliyorsun cogu insana

yanıt3
yanıt0
ankaralı:

paramparça geberir bu kesin ama bu zavallının çektigi acı ne olacak gözlerini kaybetmiş vucudu yanmış aynı acılarda geber inşallah agzı yok dili yok bu zavallıdan ne istedin şerefsiz mahlukkat

13
0
yanıtYanıtla
halim derviş:

yemin ediyorum aynısını onların gözüne yapar gram üzülmem. bunları sakat bırakıp ormana bırakacaksın hayvanlar bunların işini halleder. .

13
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

BU CANİLERE TEK ÇÖZÜM HAPİŞ CEZASI VERİLMESİ İNSANLIĞIN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN SADİSLERİN DURDURULMASI GEREK CEZA ALMALARI PARA CEZASI DEĞİL HAPİS CEZASI EN MÜHÜMÜ ÇOCUKLARINIZA KÖTÜLÜK YAPMASINI AŞILAMAYIN HAYVANLARI SEVMESİNİ ÖĞRETİNKİ HAYVANLARDA RAHAT YAŞASIN EN BÜYÜK ÖĞRETMEN ANNE VE BABADIR

13
0
yanıtYanıtla
AHMETS:

ne yazık ki. bu vicdansızlığı yapan aşağılık pislik mikroplar aramızda dolaşıyor. insan diye.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title