Haberler

Navigasyonda Android İmzası

Gps Ürünleri ile Tanıdığımız Mio, Yeni Ürününde Android 2.0 İşletim Sistemini Kullandığını Açıkladı.

Mibuddy Olarak Adlandırılan ve Mio Tarafından Üretilen Bu Yeni Gps Ürünü Google'in Android 2.0 İşletim Sistemi ile Fark Yaratıyor. 2010 Yılında Piyasaya Çıkacak Olan Bu Ürün Google Platform'unun İlk Cihazlarından Biri Olma Özelliğini Taşıyor.

Günümüzde Kullanılan Gps Cihazları Windows Ce İşletim Sistemine Sahip. Mio Mibuddy Buna Karşın Google'ın Android İşletim Sistemini Kullanıyor.

4.7 İnç Dokunmatik Bir Ekrana Sahip Olan Mibuddy, Gps Özelliğinin Yanı Sıra Internet'e Bağlanması ile Avantaj Sağlıyor. Ürünün İnternet'e Nasıl Bağlanacağı Hakkında Herhangi Bir Açıklama Yapılmış Değil. Sım Kart veya Wlan Teknolojilerden Hangisi Kullanıldığı Bilinmiyor. Bilinen Tek Şey Web'de Gezinmek ve E-mail Yazmak İçin Katlanmalı Bir Qwerty Klavye Kullanıldığı.

Mio Mibuddy Ne Tür Bir Navigasyon Yazılımı Kullanıldığı da Bilinmiyor. Fakat Söylentilere Göre Android 2.0 ile Birlikte Geliştirilen Google Maps Navigation Adlı Yazılımın Kullanılması Muhtemelen.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title