Haberler

NATO Tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, İstanbul'da protesto edildi.

NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, İstanbul'da protesto edildi.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı üyesi bir grup, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki Atatürk heykeli önünde toplandı.

Çeşitli dövizler taşıyan ve sloganlar atan gruptakiler, "Atatürk düşmanı NATO'dan çıkalım" yazılı pankart taşıdı.

Grup adına açıklama yapan Vatan Partisi İl Başkanı Erkan Önsel, Norveç'teki NATO tatbikatında Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşman liderler olarak gösterilmesine tepki göstererek, "Askerlerimiz NATO tatbikatından derhal geri çekildiler. NATO açıklama yaparak özür diliyor. Siz çocuk mu kandırıyorsunuz? Orada bir tane astsubay bunu yapmış. NATO tatbikatı oyunu yapılıyor, planlar yapılıyor, arada biri bunu bozuyormuş. Bunu çocuklara bile anlatamazsınız, Türkiyeyi kandıramazsınız." diye konuştu.

Önsel, 1945'ten beri ABD başta olmak üzere NATO'nun Atatürk'e karşı olduğunu, bunu da şimdi ilan ettiklerini savunarak, şunları söyledi:

"Amerika NATO'ya emir veriyor 'Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşman liderler konumundadır' diye ve bunu dünyaya ilan edin' ve dünyaya ilan ettiler. Türkiye'nin bağımsızlığını savunmak için NATO'ya 'hayır' diyoruz. NATO'ya girdik başımız beladan kurtulmadı. NATO'dan çıkalım bu başımızdaki belalardan kurtulalım."

Türkiye'de darbelerin NATO tarafından yapıldığı öne süren Önsel, "NATO'dan çıkalım, FETÖ'den kurtulalım, NATO'dan çıkalım, PKK terörünü bitirelim. Formül budur. Doğru yola çıkış buradadır. 15 Temmuz Amerikancı darbesi NATO'da planlandı. Biz buradan Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne çağrı yapıyoruz; kabineyi derhal toplayın, NATO'dan çıkma kararı alın ve bunu meclise getirin. TBMM'de el birliğiyle 'hayır' diyerek hep beraber NATO'dan çıkalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title