Haberler

"National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız" için Geri Sayım

Güncelleme:

"National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız" etkinliği, 14 Mayıs Pazartesi günü Bosch Ev Aletleri'nin katkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

"Sıra Dışı Bir Kaya" belgeselinden yola çıkarak hazırlanan ve ünlü astronot Chris Hadfield'in uzayda geçirdiği 166 günlük deneyimlerine de değineceği "National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız" etkinliği, 14 Mayıs Pazartesi günü Bosch Ev Aletleri'nin katkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

National Geographic tarafından dünya çapında düzenlenen ve Türkiye'de ilk kez "Mars'ta Yaşamak" temasıyla izleyicilerle buluşan "National Geographic Live"' etkinliklerinin ikincisi 14 Mayıs Pazartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek. 172 ülkede 43 dilde yayınlanacak belgesel serisi "Sıra Dışı Bir Kaya"dan yola çıkarak içeriği hazırlanan "National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız" etkinliğine katılmak için Türkiye'ye gelen, Neil Armstrong'dan sonra dünyanın yaşayan en ünlü astronotu Chris Hadfield, uzayda geçirdiği 166 günün hikayesini ve uzaydaki deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak. Bosch Ev Aletleri'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri çok yakında Biletix'te satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bosch Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title