Haberler

Nasreddin Hoca Şenliği Sona Erdi

58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezinde düzenlenen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ufuk Uğuriş konseri ile sona erdi.

58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezinde düzenlenen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ufuk Uğuriş konseri ile sona erdi.

Ufuk Uğuriş ve ekibi, konser öncesinde Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılara da kısa bir dinleti sundu. Ufuk Uğuriş'in Akşehir Kültür Merkezi'nde verdiği konser izleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Konser sırasında zaman zaman izleyicilerin isteklerine de yer veren Uğuriş, bazı şarkılarını da izleyicilerle birlikte söyledi. Uğuriş, Akşehir'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise yaptığı konuşmada, "Özümüz, müziğimiz, Türk sanat müziğimizdir. Kendilerini tebrik ediyorum. 58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında düzenlediğimiz programın kapanış törenindeyiz. Şenliğin ilk programında komşu ilçemiz Tuzlukçu'da, şehidimizin olması nedeniyle Akşehir Belediyesi ve Akşehir Halk Eğitim Merkezi TSM korosunun konserini iptal ederek ileri bir tarihe erteledik. Programımızın son gününü de Türk Sanat Müziği konseriyle kapatalım istedik. Ben sizler adına sanatçımıza teşekkür ediyorum, gecemize renk kattı. Bu sene dolu dolu programlar yaşadık, inşallah önümüzdeki sene 59. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliğinde buluşmak dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Program sonunda günün anısına Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, sanatçı Ufuk Uğuriş'e bir plaket takdim ederken, gece hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Konsere; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile çok sayıda izleyici katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Salih Akkaya Akşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title