Haberler
Güncelleme:

NASA, dünyanın 1 milyar yıl sonra yok olacağını hesapladı

NASA'da araştırma yapan bir ekip, artan Güneş radyasyonuna bağlı olarak ortaya çıkan oksijen azalması nedeniyle Dünya'da yaşamın bir milyar yıl sonra tarihler 1,000,002,021'i gösterdiğinde yok olacağını hesapladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (48)

Fako:

1 milyar yıl sonra asgari ücret ne kadar olacak?

31
3
yanıtYanıtla
titan:

minik beyin sen sus. .

yanıt0
yanıt1
Allah Kulu:

Yüce Allah peygamber vasıtasıyla her şeyi inanlara bildirmiş ama kıyamet ne zaman kapacağı ilgili hiç bir bilgi vermemiş sadece kıyamet alametlerinden söz edilmiş. bu alametler görüldüğünde dünyanın sonu yakındır denilmiş ama yakın derken de ne kadar bir zaman dilimi kastedilir bilinmez. Dolayısıyla dünyanın ömrünü ancak ve ancak Yaratan bilir. NASA MASA bilemez tahmin bile edemez.

23
8
yanıtYanıtla
kefere:

Biliyor iste. adam oksijenin bitecegi tarihi vermis. cok zor bisey degil gunasin yakitinin bitecegi tarihide verirsin. kendin birseyi bilmiyorsun. karsindaki adam bilimsel olarak gelmis. onada yok senin dedigin yalan diyorsun :D bos bos konusuyonuz

yanıt0
yanıt0
HEMEN İSTİYORUZ:

Hemen yarın yok olsun bu adaletsiz dünya

19
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

yarın olmaz, belki cuma günü.

yanıt4
yanıt0
vtnds:

nasa kafayı sıyırmış iyice uzayla ugrasa ugrasa ALLAH DAN BAKASI BİLEMEZ

18
4
yanıtYanıtla
GERCEKTEN, ALLAH.....:

. . . . . . . . . . . Benim bildigimi, planladiklarimi bu insanoglu denilen kepazeler hep bozuyorlar, karman corman ediyorlar, ben de insanoglunu yarattigim icin bin pismanim, ne halleri varsa görsünler DiYEREK bu islerle ugrasmayi birakip PX7356S gezegeniyle ilgilenmeye ve orada bir hayat baslatmaya karar vermis. Yani artik dünya ile ugrasmiyor.

yanıt0
yanıt10
....:

Keske carpilsan da görsek

yanıt2
yanıt0
BÜŞ:

NASA kafayı sıyırmış mı? Nasanın işi bu olabilir mi? görmek istemiyorsanız açmayın-haberi

yanıt0
yanıt2
GERCEKTEN, ALLAH.....:

:. . . . rümuzluya. . . Hazirda carpilmisi var ondan verelim. . . Hem de TSE damgalidir, garantilidir.

yanıt0
yanıt0
kefere:

ne kadar cahil insanlar var dimi

yanıt0
yanıt0
titan:

Allah ın bileceğini nerden biliyorsun?

yanıt0
yanıt1
REALİST:

o kadara kalmaz merak etmeyin bu gidişle son 100 yılı bile görmesi zor gibi

19
1
yanıtYanıtla
D:

TÜH DAHA ÇOK VAR ÇEKECEGİMİZ VAR

17
3
yanıtYanıtla
nasa kım:

allahın dedıgı olur. .

18
2
yanıtYanıtla
nasa:

sen nerden biliyorsun dediğini olur filan?

yanıt1
yanıt3
asdas:

bence 1 milyar çok 100-150 yıl sonra yok olur. . .

16
3
yanıtYanıtla
Veli Yalçın:

Cihanın kainatın cahibi dururken siz kime ömür biçiyor sunuz aptal herifler

13
5
yanıtYanıtla
Sivrisinek:

Adamlar bilimsel araştırma yapmış. Anlamayanlar sallıyor yine. Oksijen azalmasından bahsediyorlar, küresel ısınmaya dikkat çekiyorlar.

12
4
yanıtYanıtla
Ercan YILDIRIM:

Dünyayı atom bombasıyla perişan edenler denizleri kirletenler havayı kirletenler kısaca dünyamızı kirletenler şimdi uzayda bilmem ne diyor. Önce başka ülkelere topraklara milletleresaygılı olun. temiz olun dürüst olun sonra uzaya gidip uzay deiyn. Atıp tutumakla olmuyor yalan hepsi hadi ispat edin

9
5
yanıtYanıtla
neo:

dunyayi gercek olmayan seylerle zehirleyenler , dunyayi ideolojilerle , sacma sapan inanislarla zehirleyip , aileleri , cocuklari , esleri mahvedenlere laf yok. gelmis bilime laf ediyor. adam sana sinirli kaynagin ne zaman bitecegini hesaplamis. soyluyor. onda bile adami suclama derdinde. aynen hepsi yalan kardesim.

yanıt1
yanıt0
ALFA:

NASA SALLAMIŞ YİNE. Nasılsa teyit edecek kimse olmayacak o tarihte.

13
1
yanıtYanıtla
bilimsel:

Yetişmiş elemanın varsa gider anti tezini yaparsın.

yanıt1
yanıt3
Şenol:

Rabbimin kudreti ve hesabi uzerinde güç yoktur ol deyince oluverir küçücük virus ile baş edemeyen zavalli insan buna akil erdiremez eger herseyi biliyor iseniz gece ay yildizlar yerine gunesi dogdurunda göreyim ,geceyi gunduze cikaran odur gündüzü geceye ceviren o ondan baska ilah yoktur eşi benzeri ortagi yoktur mutlak hakim ALLAHTIR.

10
3
yanıtYanıtla
yasmin:

Nasa küreselcilerin elinde olduğu için kendi planlarını anlatıyorlar. ALLAH size fırsat vermesin.

6
5
yanıtYanıtla
fırat:

allahtan daha iyi bilemesin istese şimdi de yok eder böyle bilmiş bir şekilde konuşmayın

10
1
yanıtYanıtla
nasa:

sen nerden biliyorsun bunları?

yanıt0
yanıt3
NASA other:

Niye bilemesinki. catir catir hesaplamis arastirmis soylemis. :) biliyor iste. bal gibide biliyor

yanıt0
yanıt0
AZRAİL:

LAN MANYAKLAR DÜNYA ZATEN YOK OLMUŞ. SANKİ YAŞIYORMUŞ GİBİ NUMARA YAPIYOR DÜDÜKLER.

11
0
yanıtYanıtla
sakar sakir:

yahu bende arsa almayı düşünüyordum torunlar için boşuna yatırım yapmayalım şur az bi zaman kalmış sayılı günler çabuk geçer

5
3
yanıtYanıtla
sivri:

bence 100 yıl ömrü kaldı en fazla daha fazla yok insanoğlu dünyayı mahvetti hala da devam ediyor hastalıklar salgınlar nükleer silahlar vs derken 100 seneden daha fazlaya gidemez

7
1
yanıtYanıtla
SEVGİYLE BİR DÜNYA İÇİN ELELE VERELİM:

Nükleer savaşlar yeşil alanların azalması doğaya insanların verdiği zararlar belirtmekle bitmez bitmiyor malesef ah şu insanlık oysa gelecek nesillere kuşaklara güzel miras olarak yaşanabilir dünya bıraksa görmektesiniz hep fitne fesatlık planları yapan devletler milletler var savaşa harcanan bütçe doğaya aç insanlara günümüzde önem kazanan sağlık yararına ayrılmış olsa bilime tıp güzel olmazmı olmuyor. Dünyamız oldukça yaşlı gezegen tabiki kıyamet Allahın kudretinde anı zamanı belli değil.

5
1
yanıtYanıtla
.:

bu neyin kafası ? bunlar bilimsel olarak yapılıyor nasıl arabanın petrolü varsa güneşin de petrolü var güneşin enerjisi tükendiğinde kendini yakacak bu aşırı ısınma dünyayı etkileyecek ve yaşam yok olacak bu kadar basit ? az araştır her şeyi dine bağlama elbet ne olur bilemeyiz orasını ALLAH bilir fakat bilim sana aksilik olmassa olacaklari söylüyor belki bi virüs daha çıkar yok oluruz.

4
1
yanıtYanıtla
tanar:

Bu ne şimdi, bizim buralarda bir deyim söz var, Selo da yedi, bırakın bu işleri sallamayın nasıl olsa on gün sonra nasanın yazdığı bu yazıyı kimse hatırlamayacak demi Yuh diyorum başkada bir şey demiyorum Yuh

4
1
yanıtYanıtla
Tayfun Çakırbeyli:

Dünya''nın çivisi çıkmış. 1 milyar yıl ne benim tahminim 1000 yıla kalmaz

5
0
yanıtYanıtla
ÖMER:

Gün , ay , saat , dakika bilinmez , Gayb ın bilgisi yalnızca ALLAH'' a aittir. Fakat ; 2155 '' i geçmezbu tarihi not edin. . . . . . ! sadece tahmin. Doğrusunu Allah bilir. . . . .

4
1
yanıtYanıtla
aga:

her haltı biliyorlar ama nedense bir koronaya çare bulamadılar.

5
0
yanıtYanıtla
Ercan YILDIRIM:

NASA falan hepsi hikaye.

4
0
yanıtYanıtla
titan:

seni gözlüyorlar tepeden ama!

yanıt0
yanıt1
şaman:

Evrenin geriye ne zamn çekileceğini veya farklı bir felaketle dünyanın yıkılıp yıkılmyacağını ancak Allah bilir. Ama normal süreyi bilmimsel olarak hesaplayabiliriz. Bu o zamana kadar dünyanın kalıp kalmayacağını göstermez . Bu şuna benzer okulda dersi 40 dakika hesaplarsın ama önemli bir olay olur ve dersi erken bitirmek zorunda kalırsın. Kıyamet dersin , erken bitmesi Allah dışında kimse o süreyi bilemez. Yok ebcet ten çıkardım , cifirden çıkardım , veli söyleedi bunlar boş iş

3
1
yanıtYanıtla
SÜPER AKIL:

hayali hayali işler! stephen hawking e bakın adam senelerce uydurmuş uzayla ilgili ama parayıda kitaplardan kazanmış einstein da aynı uydurmuşlarda uydurmuşlar :)) ama kendilerini iyi pazarlamışlar tesla ya bak ama adam üretmiş. . .

2
1
yanıtYanıtla
kefere:

aynen . bos yere ugrasmislar. halbuki o goktaslari seytana atilan taslardi. gokkubbeyide gecen olmadi dimi. cehaletini al ve git burdan.

yanıt0
yanıt0
titan:

evet doğru tesla gerçekçi gerisi tırt. .

yanıt0
yanıt1
kasa:

demek ki bizim ölülerin cennete gitmesine de bir milyar yıl var

1
0
yanıtYanıtla
gelecek:

o zamana kadar birbirimizi yok etmezsek tüm samanyolu galaksisine yayılmış oluruz

0
0
yanıtYanıtla
insan:

Kıyametin nezaman kopacağını Rabbimiz bilir kuranı Kerim’in derin bilgisinden anlam çıkartan Veli insanlar kıyametin 2150 ila 2170 yılları arasında kopacağını tahmin etmektedir. Doğrusunu Allah bilir.

0
0
yanıtYanıtla
Kalem:

Ne olur, gitme güzeller güzeli !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title