Haberler

NASA bile fark edememiş! Dün gece herkes uyurken Dünya büyük bir felaket atlattı

Güncelleme:

Göktaşları, çeşitli şekillerde Dünya'yı tehdit etmeye devam ediyor. Ancak dün gece NASA'nın bile fark edemediği bir göktaşının Dünya'nın çok yakınından geçtiği ortaya çıktı. Bilim dünyası söz konusu göktaşını Dünya'nın 246 bin kilometre yakınından geçtikten bir gün sonra saptayabildi.

NASA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu mesafe evrenin büyüklüğü göz önüne alındığında 'oldukça yakın' olarak nitelendiriliyor. Dünya bir kez daha Göktaşı tehdidinden hasar almadan kurtuldu. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nden (NASA) konu ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada asteroidin, Güneş yönünden geldiği için yaklaşırken görülemediği bilgisine yer verildi.

ÇELYABİNSK'TEN 4 KAT DAHA BÜYÜK

2021 SG adlı göktaşının çapının tahmini olarak 42-94 metre arasında olduğu düşünülüyor. Başka bir deyişle bu göktaşı 2013'de Rusya'nın Çelyabinsk bölgesine düşen 17 metre çapındaki asteroitten yaklaşık 4 kat daha büyük.

Başka bir deyişle bu gök cismi, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden Big Ben kulesi ile aşağı yukarı aynı boyutlara sahip.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

NASA Teknoloji Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (13)

Fakır:

nasa farketse ne olacaktı SUR a üflendi mi ki dünyanın sonu gelsin. sanki nasa uyansa bir şey yapacaktı. vakti gelseydi dünya felaketi yaşardı bunun önüne kimse geçemez

218
60
yanıtYanıtla
ERKAN :

İYİ DE FARKETSEK DURDURURDUK DEMİYOR Kİ ZATEN SEN NİYE YÜKSELDİN BÖYLE. TSUNAMİYİ DE ENGELEYEMİYORSUN AMA ÖNCEDEN HABER VERİYORSUN

yanıt50
yanıt15
bekir yapici:

KARDESIM 21.YÜZYIL UZAY VE TEKNOLOJI CAGINA GIRDIK BELKI BIZIM ÜLKEMIZDE OLMAYABILIR AMA BIR KAC ÜLKENIN UZAYIN VE GÖKYÜZÜNÜN ADETA HER METREKARESINI TARIYACAK SISTEMLERI BRIMLERI VAR AYRICA GÜCLÜ TELESKOPLARLA YILDIZLARI TAKIP EDEN ARASTIRAN YÜZLERCE AMATÖR INSAN VAR BU GÖKTASININ BIR KAC DAKIKADA MEYDANA CIKARAK CAKTIRMADAN DÜNYAYA YAKLASTIGI VE KIMSENINDE FARKINDA OLMADIGI PEK INANDIRICI DEGIL ANCAK BELKI DÜNYADA BIR PANIK DURUMU OLMASIN DIYE SAKLANMIS OLABILIR

45
8
yanıtYanıtla
ANTİLOP :

HAYATTA MÜDEHALE EDEMEDİĞİNİZ OLAYLARI KAFAYA TAKMAYIN

36
3
yanıtYanıtla
Kenan Uzman:

tamam haber güzel KİM fark etdi

10
5
yanıtYanıtla
Muhsin Biçim:

SAHTEKAR KÖPEKLER ORDUSU SİZ BÖYLE HAYALİ SALDIRILARLA ANCAK KENDİNİZ GİBİ APTALLARI KANDIRABİLİRSİNİZ

3
9
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Tercümesini yapayim. Bir şehri tuzla buz ederdi. Allahtan teyet geçti.

6
2
yanıtYanıtla
MRS. BLA BLA:

Sırf bir şehir değil,o şehirdeki şeylerin patlamasıyla büyürdü,yer tabakasına verdiği kütle hasarı,yangınlar.

yanıt2
yanıt0
Fırat Türk:

Kedidir o kedi

2
5
yanıtYanıtla
Fikret Yilmaz:

adam atin kaplamali burger yemiş normal burger değil ve kullandığı etin kilosu normal eti üçkatı fiyatta sadece hamburger yememişler fişe bakın 20 tane ürüne o fiyat normal o adamın günlük personel gideri sadece 10 000 dolar fiyatlar normal kaliteye göre

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title