Haberler

Narman Ziraat Odası'ndan Siyasilere Sitem

Erzurum'un Narman İlçe Ziraat Odası Başkanı Hilmi Atasoyu, Demokrasinin Gereklerine Tahammül Edilmesini Gerektiğini Söyledi.

Erzurum'un Narman İlçe Ziraat Odası Başkanı Hilmi Atasoyu, demokrasinin gereklerine tahammül edilmesini gerektiğini söyledi.

Narman Ziraat Odası Başkanı Hilmi Atasoyu ve çok sayıda çiftçinin yer aldığı basın toplantısında, cumhurbaşkanlığı makamına kimin seçileceği konusunda yaşanan tartışmalar ve bu ortamda bazı siyasi parti ve mensuplarına yaptığı icraatların laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olma niteliğini aşındıracak noktalara ulaştığını ileri sürdü. Atasoyu, şunları söyledi:

"Gücünü milletten almayan bazı marjinal gruplar seçilecek cumhurbaşkanının niteliklerini tespite kendilerini yetkili görmekte, olmayan bu yetkiyi kullanmak için de ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Hatta bu emellerine ulaşmak için ordumuzu da bu seçim süreci içine çekmekten çekinmemektedirler. Milletimiz bu acı ve sıkıntıları daha önce pek çok kez yaşamıştır ve artık yaşamak istememektedir. Birlik olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan tüm milletvekillerini görevlerini yapmaya davet ediyor, demokrasi ve hukuk dışı yöntemlerle millet iradesini hiçe saymaya çalışanları kınadığımızı tüm kamu oyuna saygıyla duyuruyoruz."

(PD-İRT-Y)

02.05.2007 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title