Haberler

Narkotik Polisi Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltında...

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, "Silindir" Adı Verilen ve 14 Gün İçerisinde Yaptığı 4 Ayrı Operasyonda 4'ü Yabancı Uyruklu 36 Şüpheli Yakalarken, 308 Kilo Eroin ve 3 Adet Tabanca Ele Geçirdi.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Silindir" adı verilen ve 14 gün içerisinde yaptığı 4 ayrı operasyonda 4'ü yabancı uyruklu 36 şüpheli yakalarken, 308 kilo eroin ve 3 adet tabanca ele geçirdi. Yine sokağa yönelik 20 ilçede yapılan 55 ayrı operasyonda 29 kilo esrar, 11.000 adet ectasy hap, 3 kilo 132 gram kokain, 1 kilo 417 gram eroin ve 20 adet ruhsatsız silah ele geçirirken, 12'si yabancı 223 şüpheli yakalandı.

AİLE BOYU ZEHİR TACİRİ

Bir ihbarı değerlendiren Narkotik Şube Ekipleri, Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesin'nde bir TIR'a operasyon düzenledi. İran'dan getirilerek Avrupa ülkelerine servis edilmek istenen 52 kilo eroni bir araç içerisinde yapılan aramalarda ele geçirildi. Operasyonda aynı aileden 7 kişi ile 2 İran uyruklu zehir taciri yakalandı. Yakalanan ailenin Diyarbakır Sur Otobüs Firmasının ortaklarından olduğu öğrenildi. Aile reisi çete lideri olduğu ileri sürülen A.Ç ile aynı aileden Z.Ç, S,Ç, B,Ç, S.Ç, H,Ç, A.Y, ile Ş.D, N.E, gözaltına alındı. Bu operasyonda adliyeye çıkarılan 8 kişi tutuklandı 1 kişi serbest bırakıldı.

NARKOTİK POLİSİ DE GÖZALTINDA

Öte yandan Bayrampaşa, Bursa İnegöl ve Büyükçekmece'de yapılan operasyonlarda da toplam 217 kilo eroin ele geçirildi. 140 kilo eroinin ele geçirildiği operasyonda İstanbul emniyetinde görevli narkotik polisi E.Ç'nin de gözaltına alındığı öğrenildi. E.Ç'nin uyuşturucu şebekesine bilgi sızdırdığı ileri sürülyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title