Haberler

Narkotik Eğitim Tırı Kırklareli'nde

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan 'Hedef Olma, Hedefsiz Kalma Projesi' kapsamında, vatandaşları narkotik suçlar ve madde ile mücadele konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan Narkotik Eğitim Tırı, Kırklareli'ne geldi.

Proje kapsamında kente gelen eğitim tırını, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı Kadir Oğuz ile kurum müdürleri ve öğrenciler gezdi.

Vali Çiftçi ve beraberindekilere, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli eğitmen Yücel Salatan, uyuşturucu maddenin zararları hakkında bilgiler verdi.

Vali Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucu madde ile mücadelede Kırklareli'nin başarılı bir il olduğunu söyledi.

Uyuşturucuyu bitirmek için kolluk kuvvetlerinin var gücüyle çalıştığını ifade eden Çiftçi, gerek ailelerde, gerekse gençlerde bilinç oluşturmak istediklerini kaydetti.

Narkotik Eğitim Tırı'nın çok önemli olduğunu aktaran Civelek, sağlıklı mutlu bireyler yetiştirilmesi amacıyla, madde bağımlılığının olumsuz koşullarını anlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Orhan Çiftçi Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title