Haberler

Narınca Kavşağı Köprülü Alt Geçit Törenle Açıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde Kulalıların dört gözle beklediği Ankara İzmir D 300 Karayolu üzerinde bulunan alt geçit törenle açıldı.

Manisa'nın Kula ilçesinde Kulalıların dört gözle beklediği Ankara İzmir D 300 Karayolu üzerinde bulunan alt geçit törenle açıldı.

Şöför Evleri'ni Narınca Pıtrak köyüne bağlayacak olan alt geçit açılışına AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez, AK Parti kadın kolları, gençlik kolları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu bölge müdürlüğü olarak ilçelerin ihtiyacı olan alt geçit çalışmalarına önem verdiklerini Kula'da temmuz ayında başlanılan alt geçit çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak Kulalıların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

"YOLUN ÖNEMİ ARTIYOR"

Narınca Pıtrak Köprülü kavşağında konuşma yapan AK parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ise AK Parti olarak Türkiye çapında birçok yol çalışmasını tamamladıklarını, Manisa'nın Sabuncubeli'ndeki yol çalışmalarının da bütün hızıyla devam ettiğini belirtti. Tanrıverdi, " Kula, Ankara ve İzmir'i birbirine bağlayan D-300 Karayolu üzerinde bulunuyor. Yol önemli olunca tabii ki yolun da önemi artıyor. D-300 Karayolu üzerindeki çalışmalarının büyük bir çoğunluğu tamamlandı. Bugün burada Kula için önemli olan Narınca köprülü alt geçit çalışmasının açılışını yapıyoruz.Bu bölgede çok fazla trafik kazasının olduğunu ve buna bağlı olarak da yoldaki trafik yoğunluğunu azaltmak adına girişimlerde bulunduk. Çalışmaları tamamlayarak Kulalıların hizmetine sunduk" dedi.

Yapılan alt geçit çalışması ile bölgede trafik yoğunluğunun azaldığını ifade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın bu bölgede çok fazla trafik kazasının meydana geldiğini birçok vatandaşın da bu kazalarda hayatını kaybettiğini söyledi. Bölgede alt geçit yapıldığı takdirde bunun önüne geçeceklerini düşünerek yetkililerle irtibata geçtiklerini kısa zamanda alt geçit projesinin hayata geçip 2 milyon TL karşılığında tamamlandığını ifade etti. Aşkın, "Yapılan üst geçidin 11 metre genişliğinde. Yüksekliği ise 4.80 metre olan 2 Milyon TL'ye bulan alt geçit projesinin yapımında emeği geçen başta AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye, İzmir Karayolları Bölge Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu ve BEHİM LİMİTED ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Beğen'e verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerini sunuyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title