Haberler

Nar Yolu Sokak'ta altyapı sorunu tarihe karışıyor

Güncelleme:

Nevşehir Belediyesi tarafından Nar Yolu Sokak'ta gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışmalarının startını Belediye Başkanı Rasim Arı verdi.

Kullandığı iş makinesi ile bir süre yoldaki parke taşları söken Arı, içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenerek ilk kez yağmur suyu hattı döşenecek olan sokağın üst yapı çalışmalarıyla da çehresini değiştireceklerini söyledi.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Nar Yolu sokağın içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenerek yağmur suyu hattı döşenmesi için çalışmalar BAŞLATILDI.

Akşam saatlerinde Meteris Meydanı ile Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı çevre yolu alt geçidi arasındaki Nar Yolu Sokağa gelen Belediye Başkanı Rasim Arı, kullandığı iş makinesi ile çalışmaların startını verdi.

Bir büyük bölümü parke taşlarla kaplı yolda iş makinası kullanarak parke taşları söken Arı, sokakta gerçekleştirilecek olan çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında sokaktaki esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Arı, vatandaşlara çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi.

Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki sokakta uzun yıllardır kullanılan eski asbestli içme suyu borularının yerine yeni nesil içme suyu borularının döşeneceğini ve kanalizasyon hattının yenileceğini belirten Arı, "Sağlam bir altyapıya kavuşturacağımız Nar Yolu Sokak'ta ayrıca aşırı yağışlarda oluşabilecek sel riskine karşı da ilk kez yağmur suyu hattı döşeyeceğiz. Altyapı çalışmalarının ardından yaya kaldırımları yenilenecek ve ağaçlandırma çalışması ile birlikte sıcak asfalt serimi yapacağız. Bu sokağın çehresini değiştireceğiz. Vatandaşlarımıza söz vermiştik ve şimdi bu sözümüzü yerine getiriyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Rasim Arı Nevşehir Nar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title