Haberler

Napoli'nin Sırrı Filmi

Napoli'nin Sırrı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Napoli'nin Sırrı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kırmızısı gibi leri yöneten Ferzan Özpetek oturuyor. Başrolünü Özpetek’in Karşı Pencere inde de rol alan Giovanna Mezzogiorno‘nun üstlendiği in kadrosunda Alessandro Borghi, Maria Pia Calzone, Luisa Ranieri ve Isabella Ferrari gibi isimler yer alıyor. Gerilim türündeki in senaryosunu Ferzan Özpetek, Gianni Romoli ve Valia Santella birlikte kaleme alıyor.

Yönetmen: Ferzan Özpetek

Senaryo: Ferzan Özpetek, Gianni Romoli, Valia Santella

Oyuncular: Peppe Barra, Anna Bonaiuto, Alessandro Borghi, Maria Pia Calzone, Loredana Cannata, Isabella Ferrari, Daniele Foresi, Biagio Forestieri, Giovanna Mezzogiorno, Luisa Ranieri, Carmine Recano, Lina Sastri, Angela Pagano, Maria Luisa Santella, Antonio Grosso, Antonio Braucci, Gigi De Luca, Rosaria De Cicco, Valerio Foglia Manzillo

Filmin Türü: Gerilim

Orijinal Adı: Napoli Velata

Yapımcı Firma: R&C Produzioni

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İtalya

Orijinal Dili: İtalyanca

Filmin Süresi: 113 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 26.10.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title