Haberler

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü'ne Fetö Gözaltısı (2)

6 KİŞİ GÖZALTINDATekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'in de bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı verdiği öğrenildi.

6 KİŞİ GÖZALTINDA

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'in de bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı verdiği öğrenildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ile 5 öğretim görevlisini gözaltına alındı. Adresinde bulunmayan 1 şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

DAHA ÖNCE 9 KİŞİ TUTUKLANDI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Namık Kemal Üniversitesi'ne yönelik 2 Haziran günü başlattığı soruşturma kapsamında 38 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u tutuklanırken,  aralarında NBA'da oynayan basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter'in de bulunduğu 26 şüpheli adli kontrol şartıyla, araştırma şirketi Metropoll'ün sahibi Özer Sencar ile 2 kişi ise polis ve adliyeden serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Şimşek Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title