Haberler

Namaz Kılarken Soyuldu

Güncelleme:

Camide Namazını Kılan Adam 3 Soyguncunun Tuzağına Düştü.

Yalova'da güvenlik kameraları bulunan Çınarlı Abdülkadir Camii'nde meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye görüntülendi. Namaz kıldığı sırada içerisinde 3 bin TL bulunan cüzdanı hırsızlara kaptıran Özer Kızılhan, "Allah'ın evinde soyuldum. Böyle bir şey burada yapılır mı?" diye sitem etti.

Olay iki gün önce Çınarlı Abdülkadir Camii'nde meydana geldi. Öğle namazını kılmak için saat 13.00'de camiye gelen 64 yaşındaki Özer Kızılhan'ın yanına 3 kişi daha geldi. Namaz kılarken ayağa kalkan üç kişiden biri, ağzında çiğnediği leblebiyi Kızılhan'ın gömleğine tükürürken diğer arkadaşları da Kızılhan'a yardım etme bahanesiyle, cebinde 3 bin TL bulunan cüzdanı alıp uzaklaştı. Polise başvuruda bulunan Özer Kızılhan, "Cüzdanda bulunan paralar Almanya'dan gelip Tokat'a akraba ziyaretine giden kızım ve damadımın bana emanetiydi. Cami gibi bir yerde bu tür olayı yaşayacağımı hiç düşünmemiştim" dedi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, camideki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülen olay sonrası zanlıların kimliğini araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title