Haberler

Naklen yayın krizi nasıl çözüldü? TFF Başkanı açıkladı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı. İşte Özdemir'in açıklamaları:

"Biz göreve geldiğimiz zaman Bein Sports ile ilişkileri kucağımızda bulamadık. Son 1 yıldır bu iş devam ediyordu. Yayıncı kuruluş yetkilileri Yıldırım Demirören'e sıkıntılarını anlattılar. Ülkece seçim dönemlerinden geçtik. Şimdi geride bıraktık ama Ağustos'ta yaşadığımız sıkıntıların da etkileri var. 2018-2019 sezonu son taksidi biz görevi ve FIFA'nın seçimli kongresi vardı. O kongrede Bein Sports'u Paris'te ziyarete gittik ve süreç başladı.

"CUMA GÜNÜ SON NOKTAYI KOYDUK"

Kendilerine 'konuşarak, tartışarak bir noktaya yürüyeceğiz' dedik. Bein Sports'u Türk futbolunun stratejik ortağı kabul ettik. Kulüplerin son taksidini ödeyin, kulüplere aktaralım dedik ve parayı hemen havale ettiler. Yeni sezonda anlaşma yapmadan ödeme yapmayacağını Yusuf Bey bize anlatmıştı. 2 ayda 14 toplantı yaptık. Kulüpler Birliği'nde toplantılar yaptık, durumu anlattık ve cuma günü son noktayı koyduk.

Naklen yayın krizi nasıl çözüldü? TFF Başkanı açıkladı

"YÜZDE 10 İNDİRİM YAPTIK"

Tüm kulüplerimize ödemeyi yaparak devam ediyoruz. Gelecek Mayıs'a kadar devam ediyoruz. Dolar bazında %10 civarında bir indirim yaptık ve ilk ödemeyi de yaptılar. Biz de Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig kulüplerine tüm ödemeyi yaptık.

"2024 İÇİN BİZİ ÜZDÜLER"

18 takımlı bir lig Süper Lig. 10 kulübün yapılandırmaya ihtiyacı yok. 2024 için bizi gerçekten üzdüler. Ben çok ümitliydim. Ali Koç ve Yıldırım Demirören Türkiye ekonomisini anlattılar ama umduğumuz oyu alamadık ve kaybettik. İnşallah ayın 14'ünde Süper Kupa'yı yapacağız. İstanbul altyapı ve ulaşım olarak Madrid'den daha iyi. İnşallah 6 ay sonra İstanbul'u trafiği çok rahatlamış bir il olarak göreceğiz. Yapılan yatırımları biliyorum.

ÖZDEMİR'DEN HAKEM YORUMU

Fatih Terim ile başlayan, Lucescu ile devam eden ve Şenol Güneş ile devam eden bir jenerasyon var. Şenol Güneş kendisi planlamasını yapmış ve takımların kamp yaptıkları yere gidiyor, teknik adamlarla, futbolcularla görüşüyor ve hazırlık maçlarını izliyor. Rize maçında, Beşiktaş - Galatasaray maçında hata yapılmıştır diye o hakemlerle çalışmama kararı alınmadı. MHK tüm sezon boyunca ortaya koydukları performans nedeniyle o hakemlerle devam etmeme kararı aldı.

Naklen yayın krizi nasıl çözüldü? TFF Başkanı açıkladı

"VAR ÇOK BAŞARILIYDI"

VAR kayıtlarının açıklanmaması doğrudur. Benim bile başkan olmama rağmen gidip dinleme hakkım yok. Bazı kulüpler VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi, yapamayacağımızı ilettik. Zaten UEFA da bunu istiyor. Geçen sene VAR çok başarılıydı.Almanya'da, Fransa'da hatalar olmadı mı? Biz ilk dönemde iyiydik, sonraki dönem hatalar oldu. İnşallah iki dönem de şimdi iyi olacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Nihat Özdemir Bein Sports Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

haldun:

senin dandikbahçeyi şampıyon yapmakla gürevlendirildiğini herkes bilir kim maç izlesin

10
11
yanıtYanıtla
Yasir:

Cinconcon coni coni conlar izlesin

yanıt8
yanıt5
fb:

dandik haldun kendin ititraf ediyorsun haluk ulusoy zamanında aldığınız şampiyonluklar beleşti dimi pisi pisi

yanıt1
yanıt0
adalet:

Sonucu belli maçı kim seyretmek ister, kırmızı kart penaltı olacak demek için kahin olmak gerekmeyen maçı kim seyreder, şampiyonu hakemlerin belirlediği lig için kim Digitürke para öder. Seyir zevki yok,

9
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bunularmi Türk futbolunu ilerletecek. Yayinci kurulus ne derse kabul etmek zorundasiniz. Cünkü bir kurusa muhtacsiniz. Insallah futbol diye birsey kalmaz dünyada. Ama millet ahmak oldukca sirtina semer vuran cok olur. Almayin decoder. Seyretmeyin futbol. Bakin bu sözde yöneticiler bukadar bol keseden atabiliyormu. Bunlari zengin edenler denize zor giderken, zengin ettikleriniz tekneyle tatil yapiyor.

3
0
yanıtYanıtla
AbdoMobil-IOS:

TFF BAŞKANI ! Nasıl da ortama uydun. Hemen şirin görünmek için sakalları saldın.Şimdi istediğin gibi top oynat...

1
1
yanıtYanıtla
serdar:

bahse gireriz tff başkanı katar hamisi devleti yönetenleri devreye sokarak çözülmüştür inşallah devlet kazıklanmamıştır milletçe akp sayesinde sürekli kazıklanıyoruzda.

1
1
yanıtYanıtla
MERTKAN:

önceden kazıkla dünyaya geliyordunuz nankörler sizi

yanıt5
yanıt1
Caner:

Nihat amca sakallarin biraz daha uzamasi lazim. Biyiklar sakallar kadar olmasa da biraz daha uzat ve zeytinyagiyla hafif Nihat amca neyi merak ediyorum biliyormusun. Torpille almadigin ihale varmi acaba?

1
0
yanıtYanıtla
veli:

siz indirim yaptık diyorsunuz AMA onlar zam yapıyorlar. özellikle ticari üyelere

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title