Haberler

Nakış ve Mefruşat Sergisinde Birlik Mesajları Verildi

Malatya Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği Makine Nakış Kursu'nun sona ermesi nedeniyle sergi açıldı. Açılış töreninde birlik mesajları verildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi'nin katkıları ile Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda açılan Makine Nakışı ve Mefruşat Kursu'nun sona ermesi nedeniyle sergi düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, vakıf olarak Malatya'da çok büyük bir boşluğu doldurduklarını söyleyerek, "Her şeyden önce milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın da Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretinin 40 yıl kölesi olurum" sözünü hatırlatarak, "Şu anda insanlar büyük bir cehalet içinde. Bugün eğitime önem vermediğimiz için zillet içindeyiz" diye konuştu.

Törene katılan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise konuşma yapması talebini geri çevirerek "Seçim sürecine girildi. Şu anda seçim nedeniyle siyasi kimliğim ön planda bulunuyor. Yanlış anlaşılmalara yol açmaması için konuşmak istemiyorum" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz de örnek bir çalışma yapıldığını belirterek, birlik ve beraberliğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Daşöz, eğitimin sürekli olduğunu ve insanların niteliklerinin daha ileri götürülmesi için eğitime önem ve katkı sunulması gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından açılan sergiyi gezen protokol üyeleri, alışveriş de yaptı.

(BK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title